Hepimiz suçluyuz

Türk çocuklarını sudan bahanelerle ailelerinden kopararak bin bir eziyet ve işkence altında Türk düşmanı birer Hristiyan olarak yetiştiriyorlar. Günlerdir manşet yapıyoruz ama medeni (!) Avrupa’nın...

Türk çocuklarını sudan bahanelerle ailelerinden kopararak bin bir eziyet ve işkence altında Türk düşmanı birer Hristiyan olarak yetiştiriyorlar.

Günlerdir manşet yapıyoruz ama medeni (!) Avrupa’nın göbeğinde 50 yıldır devam eden bu Haçlı zulmünün; inanın yüzde birini bile dile getiremedik.

“Evde çok sabun kullanıyorsunuz, ekmeği ince doğruyorsunuz, kızınızın başkasının evinde kalmasına izin vermiyorsunuz…”gibi saçma sapan bahanelerle, (tıpkı masum insanları kaçırarak esir pazarlarında satan vahşi ataları gibi) çocuklarınızı, devlet zoruyla alıp, ‘meçhul’ bir geleceğe götürüyorlar.

Gözünüzden sakındığınız ciğerparenizi, ya kiliselerin yönettiği Hristiyan yurtlarına veya ne idüğü belirsiz Alman ailelere teslim ediyorlar.

Evladınız bu haydut sürülerinin elinde her türlü kötü muameleye maruz kalıyor, maddi-manevi işkence görüyor, hatta tecavüze uğruyor. Ama bunları yapanlar, en küçük ceza görmediği gibi Bosnalı kadınlara tecavüz eden Sırplar gibi taltif ediliyor, korunuyor.

Türkçe konuşmasını yasaklıyor, aklınıza gelmeyecek iftiralarla çocukların beynini yıkayarak, koyu bir Türk ve Türkiye düşmanı Hristiyan olarak yetiştiriyorlar.

Ölüm Allah’ın emri ama…

Evet; evlat acısı, dayanılması en zor acılardan biridir, Allah hiç kimseyi bu imtihan ile denemesin.

Ama yukarıda bir nebze aktarmaya çalıştığımız Haçlı zulmünü yaşayanlar, inanın o dayanılmaz evlat acısını bile bir nimet gibi görüyor.

“Hiç değilse, ‘Allah verdi, yine o aldı’ dersiniz, mezarının başına gider dua edersiniz, tekrar buluşacağınız ve hiç ayrılmayacağınız günü bekleyerek kendinizi teselli edersiniz”diyorlar.

Ya onlar…

Evlatlarının nerede ve ne halde olduğunu bilmiyor ama iyi bir halde olmadığını çok iyi biliyorlar.

Onu, koyu bir Türk ve İslam düşmanı yetiştirdiklerini biliyorlar ve ne yaparlarsa yapsınlar; buna mani olamıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar