Gittim, gördüm; millet ‘Evet’ diyor

GÜMÜŞHANE-BAYBURT Maşallah bu ne tempo… Ben bir gün eşlik edeyim dedim, Sayın Başbakan lütfedip beklemeselerdi daha havaalanından geri dönecektim. Gerçi sağanaklı bir cuma sabahı, Beylikdüzü’nden...

GÜMÜŞHANE-BAYBURT

Maşallah bu ne tempo…

Ben bir gün eşlik edeyim dedim, Sayın Başbakan lütfedip beklemeselerdi daha havaalanından geri dönecektim.

Gerçi sağanaklı bir cuma sabahı, Beylikdüzü’nden Sabiha Gökçen’e gitmek de her yiğidin harcı değildir.

Evet dün Başbakan Binali Yıldırım’ın temel atma ve miting programlarına eşlik ettim.

Önce Trabzon ve oradan da Zigana çıkışına gittik.

Bizim Maçka’dan itibaren dağları aşarak ulaştığımız Zigana’dan Maçka'ya, birkaç yıl sonra 14 km'lik bir tünel aşılarak birkaç dakikada ulaşılabilecek.

Temel atma töreninden sonra Torul’da Cuma ve karayolu ile Gümüşhane ve Bayburt mitingleri… Ve Trabzon’da bıraktığımız uçağı Erzurum’da bulduk.

Kim demiş “Coşku yok” diye?

Gelelim tespitlere…

Bu programa katılmamın en önemli sebebi referandum süreci başladığından bu yana “AK Parti teşkilatında rehavet var. Bu da tabana olumsuz yansıyor. Mitingler yapılıyor ama meydanlardaki zoraki coşku dışında bir hareket yok” yorumlarını yerinde tetkik etmekti.

Bu yüzden özellikle karayolu güzergahı uzun olan, vatandaşla en fazla diyalog kurulma ve nabız tutma imkanı bulunan bir programı tercih ettim.

Gün boyunca güzergahımız üzerindeki insanların vücut dilleri ile söylediklerini anlamaya çalıştım.

Karadeniz ikliminde dolaştığımız için mi bilmiyorum ama hiç de öyle sönük bir ahali filan görmedim. Konvoyu gören herkes Başbakan Binali Yıldırım’ın aracını selamlamakla, el sallamakla kalmıyor, olduğu yerde zıplayarak coşkusunu dile getiriyor.

Herkes; kendine has üslubuyla “Evet” kararını ilan ediyor...

Bu tespitleri kimse küçümsemesin, ben 7 Haziran mitinglerini de izlemiştim...

Millet, samimiyete "Evet" diyor

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar