Hollanda vahşetine destek, Türkiye’ye öfkenin tezahürüdür

Hollanda’da yaşananlar ancak kabile devletlerinde görülebilecek şeylerdir. Bırakın bir bakanı, bir kadına hatta herhangi bir insana reva görülemeyecek bu zorbalıklar, Avrupa’nın göbeğinde sahnelendi. “Türk...

Hollanda’da yaşananlar ancak kabile devletlerinde görülebilecek şeylerdir.

Bırakın bir bakanı, bir kadına hatta herhangi bir insana reva görülemeyecek bu zorbalıklar, Avrupa’nın göbeğinde sahnelendi.

“Türk vatandaşı” dememizi bile kıskandıkları kendi vatandaşlarını(!); Hollanda için askerlik yapmış insanları, polis nezaretinde köpeklere parçalattılar.

Bütün bunlar dünyaya adalet dağıtacak(!) olan “Adalet Divanı”nın burnunun dibinde ve hem de devletin talimatıyla gerçekleşti ve bu küstahlıklara, Avrupa hiçbir tepki göstermedi.

Bırakın tepkiyi, Hollanda şu anda kahramandır ve bütün Avrupa’dan tebrik yağmaktadır.

Nitekim İngilizler bile Hollanda’yı çok kıskanmış olacak ki, asırlardır sürdürdükleri “her şeyi perde arkasından yönetme” politikasını bir kenara bırakıp, (İngiliz Parlamentosu) “Türklere karşı sertleşelim” çağrısı yaptılar.

Birkaç bin oy uğruna “Avrupa”ya kıydılar

Hollanda Başbakanı Rutte, birkaç bin oy için faşizme teslim olmuştur.

Zira bu ucuz politika, bugünkü seçimlerde muhtemelen prim yapacak ve hangi partinin oyu artarsa artsın faşistler kazanacaktır.

Bu hastalık, bütün Avrupa’ya sıçrayacak ve radikalleşme hızlanacaktır.

Avrupalı politikacıların Erdoğan’a çullanması da siyasi iflaslarının sonucudur.

AK Parti’nin ilk yıllarında öve öve bitiremedikleri “demokrat” Erdoğan’ın bugün “diktatör” oluvermesi çirkin bir siyasi oyundur.

Yoksa Avrupai diktatörlükleri alkışlayanların, Türkiye için gerçekten bir “diktatörlük” endişesi taşıdıklarını düşünmek ahmaklıktır.

Tıkanan Avrupa, İslamiyet ve Erdoğan üzerinden halkı konsolide etmek gibi çok ucuz bir yönteme tenezzül etmiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar