Üzerinde güneş batmayan terör örgütü!

FETÖ, beş kıtada 140 ülkede binlerce üyesiyle 7 gün 24 saat Türkiye’de nasıl bir kaos yaratabileceğini planlayan, fiziki olarak üzerinde güneş batmayan bir terör örgütüdür. Bunu onların...

FETÖ, beş kıtada 140 ülkede binlerce üyesiyle 7 gün 24 saat Türkiye’de nasıl bir kaos yaratabileceğini planlayan, fiziki olarak üzerinde güneş batmayan bir terör örgütüdür. Bunu onların gücünü anlatmak için değil, yerküre üzerinde bulundukları tüm ülkelerde üyelerinin her sabah uyandıklarında, Türkiye’ye kötülük planladıklarını anlatmak için söylüyorum.

En doğuda Japonya’dan başlayarak, Uzak Asya’da Filipinler’den Malezya’ya, Asya’da Moğolistan’dan Kırgızistan’a, Azerbaycan’dan Türkiye’ye, Avrupa’da Almanya’dan İngiltere’ye kadar tüm ülkelerde elemanları var. Kuzey’den Güney’e Kanada’dan başlayın, Brezilya’dan Arjantin’e, Mısır’dan Somoli’ye kadar her ülkede örgütlü.

140 ülkede 8 bin firari 

Sadece binden fazla okullarındaki üyelerinden bahsetmiyorum, şu anda Türkiye’de yürütülen soruşturmalarda kimi polis, kimi hakim, kimi savcı, kimi istihbaratçı, kimi asker, kimi gazeteci 8 bin FETÖ üyesi firari.

Bunlar dünyanın 150 ülkesine dağılmış durumda. Elbette bu küresel terör ve kötülük şebekesinin merkezi FETÖ lideri Fetullah Gülen’in Amerika Birleşik Devletleri Pensilvanya’da yaşadığı çiftlik. FETÖ lideri burasını Türkiye’de kaos çıkartmak için merkez haline getirmiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 172 Okunma FETÖ’yü bitirmezseniz FETÖ sizi bitirir 08 Nisan 2024 | 1.637 Okunma Bakanlık 7 ay önce uyarmış Göz göre göre kriz ve kaos 05 Nisan 2024 | 3.077 Okunma Seçmen tamam da soykırımcı İsrail, PKK’lılar, FETÖ’cüler, Türk düşmanı Geert sonuca neden seviniyor? 03 Nisan 2024 | 2.477 Okunma CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü 29 Mart 2024 | 1.031 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar