16 Nisan bir bitsin!

Şüphelenmek sağlıktır. Acaba eski projenin parçası mıdır? Halk oylamasında “milliyetçi-yerlici- Türklük- Müslümanlık-” duygularını kışkırtıp “evet...

Şüphelenmek sağlıktır. Acaba eski projenin parçası mıdır? Halk oylamasında “milliyetçi-yerlici- Türklük- Müslümanlık-” duygularını kışkırtıp “evet oylarını” yükselmek için gizli bir anlaşma mı yaptılar?
Ben sana Nazi diyeyim.
Sen köpeklerini saldırt.
Türk işçiyi ısırsınlar.
Ben TV'den haykırayım:
Bunlar Nazi…
Bunlar Faşist…
Sen bakanımı paket yap.
Sınır dışı et.
Ben halka sesleneyim.
16 Nisan bir bitsin.
Ben size göstereceğim.
Ne göstereceksin?
Bekleme, hemen göster.
16 Nisan'ı niçin bekliyorsun?
Sanki “kayıkçı kavgası” anlaşmalı ağız dalaşı diyeceğim ama Almanlar, İngilizler, Hollandalılar tüm Avrupa ve ABD, harekete geçti. Türkiye'yi dövüyorlar. Türkiye'den ABD'ye ve AB ülkelerine kalkan uçakların yolcularına IŞİD militanı muamelesi yapma kararı aldılar. Bizim Adalet Bakanı ABD'ye “80 koli belge gönderdiğini” açıkladı. Tek dosyanın bile kapağını açmadılar. Proje Müslümanı Fetullah'ı vermiyorlar. 15 Temmuz'da halkın üzerine tank süren “naylondan darbeci subaylar” Yunanistan'a kaçmıştı. Yunanistan onları sahiplendi, geri vermedi. Dün de Türkiye'nin NATO müttefiki Norveç, bu naylon darbecilerden kaçak 4 Türk subayı ile 1 askeri ataşeye sığınma hakkı tanıdı. Almanya ise ülkesindeki Türklere baskıyı artırdı ve Türkiye'ye silah satışını durdurdu.

* * *

Bu Almanya!
Bu Hollanda!
Bu İngiltere!
Bu Fransa.
Tüm zengin Avrupa!
Ve bu baba ABD!
Tayyip Erdoğan başbakan olunca Türkiye'de “süslü Müslümanlığa meyilli” seçkinci (elit) bir dindarlık yolunun (muhafazakar liberal) taşlarını tek tek özenle döşesin diye “kesenin ağzını yırtarcasına” açtılar. Tayyip Erdoğan dönemi ekonomik kalkınma; “AB ile ABD'nin Türkiye'ye gönderdiği dolarlar ve Eurolar sayesinde” gerçekleşti.
2003-2016 dönemi:
Türkiye'nin cari açığı:
500 milyar dolar oldu.
Bu dev açık; ABD ile AB ülkeleri şirket ve bankalarından gelen;  549 milyar 500 milyon dolar dış para ile kapatıldı. Dış parayı gönderenler de “yüksek faiz alarak” kazandılar.
Kazan- Kazan yapıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancılar oynadı! Cimbom berabere! 01 Aralık 2023 | 174 Okunma Tüküreyim o futbolcunun dolarına! 29 Kasım 2023 | 441 Okunma Gitti gitti nereye gitti! 27 Kasım 2023 | 227 Okunma Acı yalan sarmalı! 26 Kasım 2023 | 145 Okunma Yıkayan ile yıkanan! 24 Kasım 2023 | 177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar