Acı olan!

İngilizlerin yarıdan az bir fazlası “çıkalım” isteğini seçti. Avrupa Birliği dağılma sancısına girdi. Bizim için de acı veren bir oylama oldu.Şunun için acı veren:Korku mankeni...

İngilizlerin yarıdan az bir fazlası “çıkalım” isteğini seçti. Avrupa Birliği dağılma sancısına girdi. Bizim için de acı veren bir oylama oldu.
Şunun için acı veren:
Korku mankeni yaptılar.
İngilizleri “Türkler AB'ye geliyor, biz onlarla eşit sayılacağız” diye korkuttular. Oylamadan bir hafta önce İngiliz Başbakanı Cameron'nun “Türkler 3 bin yılından önce Avrupa Birliği'ne giremezler…” deyişi oyların yönünü değiştirmek içindi.
Başarılı olamadı.
Dün istifa etti.
Oylamadan iki gün önce de Londra'nın Müslüman kökenli(annesi-babası Müslüman) Belediye Başkanı Sadıq Khan, BBC'de yayınlanan bir tartışma programında; “…yalan söylüyorsunuz… Türkiye AB'ye üye olmak üzere olan bir ülke değil… İnsanları “ayrıl yönünde” oy vermeye ikna etmek için Türkiye ile korkutuyorsunuz… Bu korku tellallığıdır, utanın…” demişti.
O da başarılı olamadı.
Ayrılma isteği kazandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancılar oynadı! Cimbom berabere! 01 Aralık 2023 | 174 Okunma Tüküreyim o futbolcunun dolarına! 29 Kasım 2023 | 438 Okunma Gitti gitti nereye gitti! 27 Kasım 2023 | 227 Okunma Acı yalan sarmalı! 26 Kasım 2023 | 145 Okunma Yıkayan ile yıkanan! 24 Kasım 2023 | 177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar