Pis ikiyüzlü!

İçimizdeki “Züppe Türkleri” boş verin. Onlar: Türk kimliği, pasaportu taşıyor. Türk ana ve babadan doğmalar. Ama kendilerini Türk saymıyorlar.Yüzsüzce yazıyorlar.Arsızca...

İçimizdeki “Züppe Türkleri” boş verin. Onlar: Türk kimliği, pasaportu taşıyor. Türk ana ve babadan doğmalar. Ama kendilerini Türk saymıyorlar.
Yüzsüzce yazıyorlar.
Arsızca konuşuyorlar.
Soykırım yaptık.
Özür dileyelim.
“Türkleri günah keçisi yapıp” bizim üzerimizden “günah çıkartma” fırsatçılığına sığınmış dünya korosuna katılıyorlar. Başta büyük dostumuz ABD ve diğer büyük dostlarımız ve NATO’daki müttefiklerimiz Almanya, Fransa, İngiltere ve yeni en değerli komşumuz Rusya hep bir ağızdan “soykırım” sözcüğünü kullandılar.
Erivan’da buluştular.
Türk’ü kıyıcı ilan ettiler.
ABD, Fransa, İngiltere, Almanya, Rusya dünyaya hükmeden, yöneten ülkeler. Bunlar Hıristiyan dini taşıyorlar. Dinlerinde “Günah Çıkartma” inancı var. Her türlü günahı işliyorsun, sonra da kilisede papazın dizi dibine gidip “günah çıkartma” pozisyonu alıyorsun.
Allah’ı aldatma.
Net sahtekarlık.

* * *

“Soykırım yaptınız, kabul edin, özür dileyin” diyenlere bakıyorsun; 100 yıl önce Ermenilerin kanına girenler onlar. 1915 öncesinde Osmanlı’nın içinde en imtiyazlı, en zengin, en önde gelen, en itibarlı, değer verilen ve baş üstünde tutulan insanlardı. Devlet yönetim kadrolarında Padişah’tan sonraki en yüksek kademelerde onların koltukları vardı, ticaretin kaymağını da yiyen onlardı. İngilizler, Fransızlar, Amerikalılar, Ruslar, Osmanlı’nın en krema tabakası Ermenileri, isyana, başkaldırmaya kışkırttılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancılar oynadı! Cimbom berabere! 01 Aralık 2023 | 173 Okunma Tüküreyim o futbolcunun dolarına! 29 Kasım 2023 | 431 Okunma Gitti gitti nereye gitti! 27 Kasım 2023 | 227 Okunma Acı yalan sarmalı! 26 Kasım 2023 | 141 Okunma Yıkayan ile yıkanan! 24 Kasım 2023 | 177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar