Gerçekler!

Onun için “tetikçi ve Ankara’yı parsel parsel satan…” demişti. Zehir zemberekti sözleri. TV kameraları önünde; “Terbiyesiz… Haysiyetsiz…Tetikçi… Yalancı… Kucağa oturucu…...

Onun için “tetikçi ve Ankara’yı parsel parsel satan…” demişti. Zehir zemberekti sözleri. TV kameraları önünde; “Terbiyesiz… Haysiyetsiz…Tetikçi… Yalancı… Kucağa oturucu… Belediye Başkanı olmak için oy isterken bu yapının (Fethullah Gülen’in) kucağına oturmuştur. Bu yapıya Ankara’yı parsel parsel sattı. Yurt yerleri verdi. Zengin işadamlarına okullar yaptırdı. İmar planlarında değişiklik yaptı. Şimdi havlıyor. Bir yere (Tayyip Erdoğan’a) yaranmak istiyor. Oğlunu vekil yapmak istiyor” dedi.
Dedi de ne oldu?
Partinin “Seçim Beyannamesi Okuma” toplantısında aynı salonda birlikteydiler. Ankara parselcisi, yapma plastik dinazor önünde propaganda fotoğrafı çektiriyor.
Demek ki israf var!
Söz israfı tavan yaptı!
Dün de tesadüf bu; “israf üzerine” konuştu ve “13 yıldır iktidarımızın her tarafı altın yazılarla doludur ama israf konusunda karnemiz kırık. İsrafın önünü alsak, halktan vergi almamıza gerek kalmayacak” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancılar oynadı! Cimbom berabere! 01 Aralık 2023 | 174 Okunma Tüküreyim o futbolcunun dolarına! 29 Kasım 2023 | 438 Okunma Gitti gitti nereye gitti! 27 Kasım 2023 | 227 Okunma Acı yalan sarmalı! 26 Kasım 2023 | 145 Okunma Yıkayan ile yıkanan! 24 Kasım 2023 | 177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar