Bravo Yılmaz Özdil bravo Uğur Dündar

Cuma günkü yazımda son yaşananlara tepki olarak, “Uluslararası yargı bir gün Türkiye’ye gelecek ve Tayyip Erdoğan’ı alıp kulağından tuttuğu gibi Lahey’de hapse atacak” diye Maçka...

Cuma günkü yazımda son yaşananlara tepki olarak, “Uluslararası yargı bir gün Türkiye’ye gelecek ve Tayyip Erdoğan’ı alıp kulağından tuttuğu gibi Lahey’de hapse atacak” diye Maçka Parkı’nda konuşan kimi kendini bilmez CHP’lilerin yaptığı korkunç yanlışa dikkat çekmiştim. Enis Beberoğlu’nun avukatı Murat Ergün de benimle konuşmasında bu söyleme sert tepki vermişti.

Türkiye’nin yabancı güçler tarafından işgal edilmesini istemek asla CHP tabanının talebi olamaz. Nitekim bu yazının yayınlandığı günün akşamı Halk TV’de Uğur Dündar’ın Arena’sına rastladım. Dündar, Yılmaz Özdil’le konuşuyordu ve tam da bu konuyu dile getiriyorlardı.

İkisi de kimi CHP’liler tarafından zikredilen bu delice sözlere çok sert tepki gösterdi. Türkiye’nin işgalinin istenmesinin hiçbir şartta kabul edilemez olduğunu söylediler ve partinin bu çizgiden kendisini ayrıştırması gerektiğinin önemini vurguladılar. CHP’li izleyiciler de hıncahınç alkışladı bu sağlam duruşu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 394 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar