Yürüyelim Arkadaşlar

Yürümek iyidir. Hem bedene hem de ruha en iyi gelen sporların başında gelir. Hatta en masrafsız spor da diyebiliriz yürümek için.Açılımı da geniştir yürümenin. Keyifli, düşünceli, vakit...

Yürümek iyidir. Hem bedene hem de ruha en iyi gelen sporların başında gelir. Hatta en masrafsız spor da diyebiliriz yürümek için.

Açılımı da geniştir yürümenin. Keyifli, düşünceli, vakit geçirmek için, bir yere yetişmek için, eylem yapmak için, zayıflamak için ve daha birçok sebeple yürünür.

Doktorlar da sıklıkla hastalarına yürümelerini tavsiye eder. Yürüdükçe insan açılır, dinç olur, yenilenir.

Bugünlerde gündemde yine yürüyüş var. Adalet için yürüyüş. Kılıçdaroğlu adalet için yürüyüşe geçti.  Demirel yaşasaydı “Bırakın yürüsün, yollar yürümekle aşınmaz.” der miydi bilmiyorum ama zaten yürüyor Kılıçdaroğlu.

Bu adalet isteği nereden çıktı? CHP milletvekili Enis Berberoğlu'nun MİT tırları davasıyla ilgili olarak tutuklanması görünen sebep. Berberoğlu'nun MİT tırları görüntülerini Fetö'ye servis etmesi ve bunun sonucunda ortaya çıkan gelişmeler.

Enis Berberoğlu'nun Fetö ile bir ilgisi var mı? Fetö ile ilgili her türlü gelişmede soluğu Fetö'nün yayın organlarında alması ve onlara tam destek vermesi yine bizlerin gördüğü tarafı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dolar bahane, zamlar şahane 03 Eylül 2018 | 8.801 Okunma Kurbandan Şeriat Çıkar mı? 27 Ağustos 2018 | 147 Okunma Asıl şimdi gol 20 Ağustos 2018 | 244 Okunma Küfretmenin dayanılmaz hafifliği 13 Ağustos 2018 | 310 Okunma Papazı kim buldu? 06 Ağustos 2018 | 6.416 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar