Kayakçılara elendik!..

Skordan ve turdan bağımsız bu futbolla Galatasaray taraftarı her maçta Sneijder’i arar. Takımda oynaması için para aldığı halde, oynadığı için Galatasaray’a para vermesi gereken futbolcular olduğu...

Skordan ve turdan bağımsız bu futbolla Galatasaray taraftarı her maçta Sneijder’i arar. Takımda oynaması için para aldığı halde, oynadığı için Galatasaray’a para vermesi gereken futbolcular olduğu doksan dakikanın sonunda skor tabelasının da üzerine asılacak bir gerçektir. Sneijder gibi tabelaya tek başına direkt etki eden bir adamı gönderiyorsanız, oynadığınız futbol gideni aratmayacak büyüleyicilikte oynamak zorunda kalırsınız. En azından sahada geleceğe ışık tutacak bir organizasyon sergilemelisiniz. Yoksa tribünleri tatmin etmek mümkün olmaz.

Galatasaraylı futbolcular ilk maça oranla daha baskılı başladı. Fakat takımın merkez orta sahası Selçuk-Tolga ikilisi önlerindeki hücum dörtlüsünden kopuk, defansın her iki bekinin de hücuma destek veremediği bir oyun izledik.
İlk beş dakikada yakalanan pozisyonlarla beliren umut, şişeden damlaya damlaya akan serum gibi Östersundslu futbolcuların damarına aktı.

İsveçliler'in kalesine ilk yarıda atılan 12 şut,

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 73 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar