Dramatik

Dün Ege’nin neredeyse bir il kadar nüfusa sahip ilçesi Akhisar, futbolun büyük kulüpleri kadar irice hayalleri olan Başakşehir'i ağırladı. İstanbul'un mütevazı takımı için öğle...

Dün Ege’nin neredeyse bir il kadar nüfusa sahip ilçesi Akhisar, futbolun büyük kulüpleri kadar irice hayalleri olan Başakşehir'i ağırladı.

İstanbul'un mütevazı takımı için öğle güneşinde top oynamak, bu cümleyi kurdurtmak kadar zor olmalı. Sabah kahvaltısından kalkıp şampiyonluğa oynayan tek takım onlar! 
Üst üste üç maçla birlikte hocası Tolunay Kafkas'ı da kaybeden Akhisarlı oyuncular ise daha çok kümede kalmanın derdi ile sahadaydı.

Bir alt ligden Göztepe'yi yükseltmeye çalışırken ayrılan Okan Buruk ise takımından önce Süper Lig'e yükselerek çıktığı ilk maçında oyuncularına ekstra motivasyon kaynağıydı.

Hal böyle olunca Başakşehir için Akhisar deplasmanı kazandıkları Osmanlıspor ve Konyaspor kadar zor maça dönüştü. 
Adebayor ve Cengiz ile net pozisyonlara girdikleri ilk yarıda, kendi standartlarının çok çok altında oynadılar. 
İkinci yarıya oyunu rakip sahaya yıkarak başladılar. Ancak golü, kazanmak için hamle yapan değil, kaybetmemek için savunan taraf buldu. Vaz Te maçta ikinci kez gelen gol fırsatını bu kez geri tepmedi.

Akhisar'ın golünden sonra Abdullah Avcı oyun şeklini değiştirse de futbolcuları sabah mahmurluğunu atabilmiş görünmedi.

Santrfor Mehmet Batdal'ı sol bek Ferhat Öztorun'un yerine aldıktan sonra savunma merkezini üç kişiye düşürüp hücum hattını bir kişi fazlalaştırdı.

Bu değişiklik etkili olmuş gibi görünmüyordu. Yine de bunu uygulamaya başladıktan on dakika sonra korner atışından golü buldular.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar