Mesele karakter mi!

İstanbul'da hava güzel, maç gündüz ve puan tablosundaki rakipleri puan kaybetmişken Kadıköy tribünlerinde sekiz bin taraftar varsa bu şu demektir: "Yönetime inanmıyorum!"Peki 'Futbolcuların hiç mi bunda sorumluluğu...

İstanbul'da hava güzel, maç gündüz ve puan tablosundaki rakipleri puan kaybetmişken Kadıköy tribünlerinde sekiz bin taraftar varsa bu şu demektir: "Yönetime inanmıyorum!"
Peki 'Futbolcuların hiç mi bunda sorumluluğu yok?' diyorsanız, bu futbolcuları her sene başka bir sisteme inanan hoca ile çalıştıran da transferlerde hocalardan önce kendi bildiklerini okuyanlar da bu yönetimdir.
Dün maçtan önce Salih Uçan "Takım olarak toplandık ve konuştuk" dedi. Dirk Advocaat, "Bugün uzun zamandır oynamayan oyuncular bu takımda olmayı hak ettiklerini göstermeli" dedi. İş futbolcunun karakterine bırakılıp, yalnızlaştırılmışsa sahada bu futbolun olmasından daha doğal ne olabilir?
Sorumlulukla omuzlarına küfe yükleyip çıkartılmış gibiydi futbolcular.
İnanıp çıksa tribündeki sekiz bin taraftarı görünce inancı da uçup gitmiştir. Tribünleri bu görüntüdeyken futbolcuları şampiyonluğa oynayabilir mi?
Dün tatlı kış güneşinin vurduğu çim üzerinde top benden çıksın pasları ve bireysel çaba ile didinmeye çalışan futbolcular yine de en masumlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar