Gölge boksu yaptılar

İki takım arasında sıklet farkının maçın her anında hissedildiği karşılaşmada Galatasaray gölge boksu yaptı. Takdir edilmesi gereken Dersimspor'un başını dik tutarak oynamasıydı. Son haftalarda...

İki takım arasında sıklet farkının maçın her anında hissedildiği karşılaşmada Galatasaray gölge boksu yaptı. Takdir edilmesi gereken Dersimspor'un başını dik tutarak oynamasıydı.

Son haftalarda ilk on bire giremeyen Yasin, ilk yarıda skora direkt katkı yaptı. Podolski'ye iki gol pası, bir de gol! Gayreti alkışlanmalı. Rakibin durumu göz önüne alındığında abartılmamalı. Elbette diğer kanatta Sinan Gümüş'ün oyunu ile kıyaslandığında Yasin'in yaptığı işin karşılığını vermeli.

Bu tip maçlarda güçlü takımdaki futbolculardan kaliteleri ile fark yaratması beklenir, Yasin bunu hakkıyla yerine getirdi.
Podolski topla buluştuğu anlarda sahada en doğru işleri yapan adamdı. Tercihleri hatasızdı. Ne kadar güçlü bir şutör olduğu zayıf bir rakip karşısında iyice belirginleşti.

Bu iki oyuncunun dışında forma giyen Galatasaraylı futbolcular, oyun içinde sivrilmedi, maç kondisyonlarını gidermek açısından iyi bir maç oldu. Altyapıdan Kerem Çalışkan keşke son yirmi dakika yerine ikinci yarının tamamında oynasaydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar