Pas takımı

Galatasaray artık bir pas takımıdır. Riekerink’in iki haftadır maçlardan önce yaptığı basın toplantılarında tarif ettiği oyun Akhisar deplasmanında sahnelendi. İki devrenin başını temposuz...

Galatasaray artık bir pas takımıdır. Riekerink’in iki haftadır maçlardan önce yaptığı basın toplantılarında tarif ettiği oyun Akhisar deplasmanında sahnelendi.

İki devrenin başını temposuz başlamasının dışında iyi oynadığı maçı kazanmasını bildi. Kusursuz bir pas takımı değiller, ama bu oyuna tempo kazandırdıkça kötü oynuyor gibi görünürken pek çok maçı çözebilirler.

Maçın adamı skora sadece bir asistle katkı verse de Sneijder’di. Tabelada öne geçene kadar en çok skor üretme çabasındaki isimdi. Onun ritmine ayak uyduracak bir isim daha olsa daha erken öne geçebilirlerdi.

Bruma ilk devre Akhisar kalesinin önünde geçen oyunda sadece bir şut çekebildi. Fakat santraforsuz kendi alanlarında geçirip oradan hücum ettikleri ikinci yarının son yarım saatinde bir gol bir asist üretti.

Set oyununda hamlar, kontra atak oyununda tehlikeliler.

Sabri geçen haftanın kötü ismi Linnes’ten daha mı iyiydi. Hücumda hayır. Fakat savunmada daha dengeliydi. Carolle üçüncü goldeki katkısının dışında vasatı aşamadı.

Selçuk İnan temposuz. Tolga Ciğerci gösterişsiz. Taraftar gözüyle bakıldığında bu iki oyuncudan mutlu olunmayabilir. Ancak Hollandalı hoca az top kaybı ve topun yönünü çevirmeleriyle her iki oyuncudan da memnundur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar