Mustafa Denizli: Hocadan ötesi

Bu kez görevi gerçekten zor! Hafta sonu gördük. Tribünde yönetimin kredisi yok. Hamzaoğlu’nun ayrılışına teknik olarak “evet” diyebilecek taraftar dahi zamanlaması nedeniyle “öfkeli” durumdayken...

Bu kez görevi gerçekten zor!

Hafta sonu gördük. Tribünde yönetimin kredisi yok. Hamzaoğlu’nun ayrılışına teknik olarak “evet” diyebilecek taraftar dahi zamanlaması nedeniyle “öfkeli” durumdayken, Galatasaray’ın ihtiyacı olan sadece iyi bir teknik adam değildi. Aynı zamanda aranan bu karmaşık duyguları idare edecek, onaracak, olumsuz sonuçlarda protestoları yönetime gelmeden önleyecek, raydan çıkan treni tekrar raya oturtacak bir liderdi. Mustafa Denizli bunu yapacak tek isimdir.
Mustafa Denizli antrenman metodu ve oyun anlayışı ile geleceğin futbolunu vaat etmeyebilir, ama mücadele ettiği ligin gerektiği futbolu her zaman oynatır.

Yeni fikirlere açıktır. Takımını ve taraftarını motive eder. Kadronun içerisindeki oyuncuları farklı bölgelerde değerlendirir. Rodriguez’i ligin geride kalan beş maçında sağ açıkta görürsek şaşırmamalıyız. Çok konuşulan orta saha sertliğini takım içinden Chedjou ile çözmeyi dener.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar