Seyircisiz maç cezası kalkmalı!

Öncelikle belirteyim: Tadı tuzu olmayan bir maç oynandı dün gece Vodafone Park'ta. Beşiktaş, cezası nedeniyle seyircisinden yoksun çıktı sahaya... Böyle bir atmosferde oyuncuların da maça motive olmadığı...

Öncelikle belirteyim: Tadı tuzu olmayan bir maç oynandı dün gece Vodafone Park'ta. Beşiktaş, cezası nedeniyle seyircisinden yoksun çıktı sahaya... Böyle bir atmosferde oyuncuların da maça motive olmadığı çok açık ve seçik bir şekilde görüldü. TFF bu tür cezalarla zaten az olan taraftar sayısını daha da azaltıyor! Seyircisiz oynama cezası kaldırılmalıdır. Yeni bir formül, yeni bir ceza metodu bulunmalıdır.
Önümüzdeki günlerde TFF'nin birinci maddesi de bu olmalıdır.
Tartışın, kulüplerle bir araya gelin... Bu acil olarak yapılmalı...Maça gelirsek... Bol faullü bir mücadeleydi. Sürekli yerde olan futbolcuları gördük. İki kulübün doktorları da devamlı sahaya girip oyuncuları tedavi etmeye çalıştı. Oyun sık sık durunca, insanın televizyondan bile izleyesi gelmiyor böyle bir maçı. Beşiktaş, geçen sezonki Beşiktaş değil. Yani şu an hazır değiller... Baskısı yok, pozisyona da zor giriyor. Antalyasporlu oyuncular Beşiktaş'ı iyi kilitledi. Böyle olunca da siyah beyazlı takım pozisyona dahi giremedi.
Zaten ilk yarının son dakikalarında duran toptan gelen bir golle Beşiktaş öne geçti.
Sonrasında da bir penaltı. Penaltı kararı yanlıştı! Cüneyt Çakır ilk haftada büyük bir hataya imzasını attı. Cenk'in kendini yere atmasına kandı... Kanmayacaktı.
Hele bu isim Cüneyt Çakır olunca.
Hakemlerimiz yine formsuz başladı lige. Genel olarak diğer maçlarda da ligin ilk haftasında ciddi hatalar oldu. Yani maçtaki iki gol de duran pozisyonlardan geldi.
Kısacası ne Beşiktaş'ın ne de Antalyaspor'un geçen sezonki formları dün yoktu.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmza üzerinden yeni kaos senaryosu! 18 Nisan 2024 | 117 Okunma Ah hocam ah! 12 Nisan 2024 | 95 Okunma Birlik yok ayrılık çok 10 Nisan 2024 | 81 Okunma Şimdi Fenerbahçe ne kazandı? Muhasebe zamanı! 08 Nisan 2024 | 180 Okunma Bu ceza kime! Depremzedeye mi, U19’a mı, futbolun aktörlerine mi? 04 Nisan 2024 | 272 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar