Genç yıldızları harcamayalım!

Sıcak bir atmosferin ardından rahat bir galibiyet aldık. Hepimizin beklentisi de zaten bu yöndeydi... Tartışmalı, sıkıntılı ve zor günler geçirdi milli takım. Geçirmeye de devam ediyor. Bu yaşanan gerilimin...

Sıcak bir atmosferin ardından rahat bir galibiyet aldık.
Hepimizin beklentisi de zaten bu yöndeydi... Tartışmalı, sıkıntılı ve zor günler geçirdi milli takım. Geçirmeye de devam ediyor.
Bu yaşanan gerilimin ardından kazanmak ve bu maça konsantre olmak zordu. Fatih Terim'in özellikle Türkiye'nin geleceği olan pırıl pırıl genç futbolcularımıza yaptığı terapiler işe yaramış.. Milli takım üzerindeki tartışmalar biter mi bitmez mi bilmiyorum. Fakat daha uzunca bir süre biteceğini sanmıyorum.
Sahaya dönmek lazım. Bir çok kez ifade ettiğim gibi ay yıldızlı takım her şeyden önemli.
Kırmızı-beyaz renkler önemli..
Ancak öyle bir hale geldik ki bir milli maçın olup olmadığının farkında olmayan büyük bir topluluk vardı dün.. Eskiden milli maçlar sabırsızlıkla beklenirdi... Üzüntüsü de sevinci de büyük olurdu.. Bundan uzaklaşmak bizim için en acısı olur.. Sahaya dönmeli tamamen!. Bu gençlerde umut var. Cengiz var, Çağlar var, Yusuf Yazıcı var, Enes Ünal var... Fenerbahçe'de kötü bir sezon geçiren ve yerden yere vurulan Volkan Şen ile Ozan Tufan var. Dick Advocaat'ın bir sezon yüzüne bakmadığı bu adamlar dün gollerde başrolü oynadılar.. Volkan Şen bütün sezon skora katkısı olmadı. Milli maçta bu katkıyı yaptı. Ozan kilolarıyla hiç gündemden düşmedi. Demek ki oyuncuları severseniz, ilgi gösterirseniz onlar da size bunun karşılığını verebilir.
Hasan Ali'yi de unutmayalım. Gelecek adına farklı bir milli takım olabilir.. Kırgınlıkların, kızgınlıkların ve dargınlıkların artık bitmesi lazım.. Türkiye'nin gözbebeği olan A Milli Takımımız'a barış ve huzur lazım.. Gruptaki şansımız fazla değil..
Ama bir mucize olabilir..
Mucize için de bize lazım olan kenetlenmek ve bütün sorunları bitirip önümüze bakmak.
Yakaladığımız bu genç ve yetenekli nesli de karmaşanın ve kavgaların içine atıp boğmayalım. Yoksa bu zorlu ve engelebeli yolculukta tünelin ucundaki ışığı bir türlü göremeyiz. Türk futbolunun gelişmesi için Türk Milli Takım'ın hem saha içinde hem de saha dışında huzura, kenetlenmeye, birlik ve beraberliği ihtiyacı var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hazırlık maçı deyip geçmek olmaz! 27 Mart 2024 | 113 Okunma İsmail Kartal isyan etti! Hocayı iyi dinlemek lazım 26 Mart 2024 | 223 Okunma Türkiye’nin en sevilen takımı Fenerbahçe! 25 Mart 2024 | 316 Okunma Güzel şeyleri atlamayalım… 22 Mart 2024 | 45 Okunma XXXL kaos! 14 Mart 2024 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar