Farkımız değerlerimiz

Avrupa'da son günlerde Türkiye'ye karşı önyargıların, korkuların ve büyük bir düşmanlığın ete kemiğe büründüğünü izliyoruz. Önceki gece Hollanda'da yaşananlara akıl sır...

Avrupa'da son günlerde Türkiye'ye karşı önyargıların, korkuların ve büyük bir düşmanlığın ete kemiğe büründüğünü izliyoruz. Önceki gece Hollanda'da yaşananlara akıl sır erdirmek mümkün değil. Türkiye Cumhuriyeti devletinin bir bakanının seyahat özgürlüğüne engel olmak, onu zorla ülke dışına çıkarmak, ona destek olan vatandaşlarımızın üzerine köpeklerle, atlarla, polislerle saldırmak insanlık dışı bir muameledir. Teröristler toplanınca fikir özgürlüğü diyenler, Hollanda vatandaşı olmuş binlerce kişiye o özgürlüğü tanımadı.
Her fırsatta medeniyetten, demokrasiden, özgürlükten, bahseder dururlar ama gördük ki özellikle Hollanda medeniyet kelimesinin altında ezilip gitmiştir.
Tabii ki bu yaşananları Hollanda halkına mal edemeyiz, burada da kendi alanımız olan sporu öne çıkarırsak Sneijder'den De Jong'a, Babel'den Lens'e birçok Hollandalı futbolcu Türkiye'de yaşamaktan dolayı keyif alıyor, kendi ülke basınlarına karşı Türkiye'yi savunuyorlar.

EN YAKIN ÖRNEĞİ LENS

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmza üzerinden yeni kaos senaryosu! 18 Nisan 2024 | 138 Okunma Ah hocam ah! 12 Nisan 2024 | 95 Okunma Birlik yok ayrılık çok 10 Nisan 2024 | 81 Okunma Şimdi Fenerbahçe ne kazandı? Muhasebe zamanı! 08 Nisan 2024 | 180 Okunma Bu ceza kime! Depremzedeye mi, U19’a mı, futbolun aktörlerine mi? 04 Nisan 2024 | 272 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar