Ajanlık faaliyetini Can Dündar mı yönetiyor? 

Almanya'nın Türkiye'ye yönelik saldırgan tavrının dozajı her geçen gün artıyor! Türkiye üzerinde oynamaya çalıştıkları oyunlar deşifre oldukça, çekmek istedikleri operasyonlar bir bir...

Almanya'nın Türkiye'ye yönelik saldırgan tavrının dozajı her geçen gün artıyor! Türkiye üzerinde oynamaya çalıştıkları oyunlar deşifre oldukça, çekmek istedikleri operasyonlar bir bir  engellendikçe kuduruyorlar. Önce Deniz Yücel, şimdi de Uluslararası Af Örgütü aktivistleri kılığıyla gönderdikleri ajanların faaliyetleri ayyuka çıktığı için çılgına dönmüş durumdalar! 

Türkiye düşmanı terör gruplarına ve bu grupların militanlarına kucak açtıkları, gerekli uyarılar delilleriyle birlikte yapıldığı halde, ‘yargı bağımsızlığını’ öne süren Almanya, kendi ajanlarını tutuklayan Türk yargısının bağımsızlığını görmezden gelecek kadar kudurmuş durumda! 

Her gün yeni bir saçmalık, her gün yeni bir tehdit! 

Liderleri Merkel konuştukça, aba altından sopa gösterdikçe, bize nota verdikçe, AKŞAM ajanlık faaliyetlerine suçüstü yapıp, delilleriyle kamuoyunun bilgisine sunuyor. 

AKŞAM Gazetesi'nin son 15 günlük manşetleri onların bu kudurmuşluklarında

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Beylikdüzü üçgeni!.. 22 Mart 2024 | 923 Okunma Dur ben hatırlatayım!.. 15 Mart 2024 | 607 Okunma DEM’e ‘Özel’ savunma 08 Mart 2024 | 277 Okunma Battal İlgezdi neler söyledi neler? 01 Mart 2024 | 1.162 Okunma Yapay zeka pazarlığı 23 Şubat 2024 | 345 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar