Bir türlü şey edemedik!

Yıldıray Oğur’un “Leyli meccani ve maalesef acıklı” başlıklı yazısını keşke okumasaydım. “Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ/PDY) 15 Temmuz 2016 Tarihli Darbe...

Yıldıray Oğur’un “Leyli meccani ve maalesef acıklı” başlıklı yazısını keşke okumasaydım.

“Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ/PDY) 15 Temmuz 2016 Tarihli Darbe Girişimi İle Bu Terör Örgütünün Faaliyetlerinin Tüm Yönleriyle Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu”

Öncelikle FETÖ ile ilgili kurulan Meclis Araştırma Komisyonu’nun bu muhteşem ismi midemi yaktı.

Sonra Oğur’un yazısına konu ettiği ve zaten can sıkıcı “Hilmi Özkök beyanları”nı tekrar hatırlayıp hayıflandım.

Ve dahi yazının sonundaki linkin tahrikiyle komisyon tutanaklarına göz atmam, “Bu ülkede artık bir şeyler değişsin de nasıl değişirse değişsin” öfkesine sürükledi.

Oy verip meclise yolladığımız zevatın mızmızlıkları, kurulan komisyonların neden işe yaramadığını da açıkça ortaya koyuyor.

Hem siyasi aktörlerin ve hem siyaset mekanizmasının iş yapma biçimindeki verimsizlik ve anlamsızlık acil ve kökten bir değişimi mecburi kılıyor.

Ben de Yıldıray Oğur Bey’in yaptığı gibi buraya linki koyup bir farkındalık oluşturmaya katkı sunmak istiyorum:

https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/komisyon_tutanaklari.tutanaklar?pKomKod=1021&pDonem=26&pYasamaYili=2

Hilmi Özkök diyor ki;

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oynatmaya az kaldı 22 Aralık 2017 | 184 Okunma CHP kafası 05 Aralık 2017 | 331 Okunma Muhalefetin başarısı 01 Aralık 2017 | 154 Okunma 'Biz yapamayız' diyen haindir! 28 Kasım 2017 | 138 Okunma Zengin ölmek istemez 10 Kasım 2017 | 218 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar