Türkiye'ye soykırım ablukası

Önce “batının dini merkezi olan” Vatikan’dan “Ermeni soykırımını” kınayan açıklama geldi. Ardından BM genel sekreteri Ban Ki Moon, “1915 olayları katliamdır” dedi. Ardından Avrupa...

Önce “batının dini merkezi olan” Vatikan’dan “Ermeni soykırımını” kınayan açıklama geldi. Ardından BM genel sekreteri Ban Ki Moon, “1915 olayları katliamdır” dedi. Ardından Avrupa Parlamentosu “1915 olaylarının soykırım olduğunu” ifade eden bir karar tasarısını oy çokluğu ile kabul etti.

Sırada Amerika var, Avrupa ülkeleri var. Dünyanın farklı ülkelerinden gelecek benzer kararlar var.

Türkiye, adım adım bir ablukaya doğru gidiyor.

Bunun sebebi ne?

Gerçekten Batı-ABD ittifakı ve devreye girmesi olası diğer devletler (Ortadoğu’nun İslam ülkeleri ve hatta Çin dâhil!) Türklerin soykırım yaptığına inandıkları için mi sözde insani mülahazalarla Türkiye’yi bir anda rahatsız edici adımlar atmaya başladılar?

Bunun cevabı kesinlikle hayır.

Ortada bir soykırımın olmadığını, zira 1915 yılında “soykırım diye bir kavramın ve suçun” olmadığını, batı arşivlerinde dahi olayların soykırım değil tehcir olduğuna dair yüzlerce belgenin varlığını en iyi bilenler bugün Türkiye’ye “soykırım yaptın” diyen çevreler.

O halde sorun nerede?

Neden bir anda Türkiye, büyük bir abluka altına alınıyor?

Bazılarınız bunu bir komplo teorisi olarak değerlendirebilir ama ben bütün bu olup biteni Türkiye’nin Suriye politikaları ile bağlantılı görüyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar