Beşiktaş işi bitirir

Başakşehir-Beşiktaş maçı ve ötesini Metin Tekin değerlendirdi "7 puan fark motivasyon eksikliği yaratmaz, aksine oyun rahatlığı getirir… Bu bir avantaj. Gerçekçi olarak bakarsak, kazanmaya yakın olan...

Başakşehir-Beşiktaş maçı ve ötesini Metin Tekin değerlendirdi

"7 puan fark motivasyon eksikliği yaratmaz, aksine oyun rahatlığı getirir… Bu bir avantaj. Gerçekçi olarak bakarsak, kazanmaya yakın olan Beşiktaş ligi bitirir, hatta kaybetmemek bile aynı işi görecek."

 Beşiktaş ligdeki en büyük rakibine konuk olacak, ilk maçta özellikle ilk bölümde çok zorlanan bir Beşiktaş vardı. Bu maçı nasıl görüyorsunuz?
Beşiktaş şampiyonluk yarışındaki rakibine konuk olduğu bir haftayı yaşayacağız ama cebinde 7 puanlık farkla gidiyor siyah-beyazlılar… Bu onları her açıdan rahatlatan bir durum... Kaybetseniz bile en az 2 maç mesafede bırakıyorsunuz rakibinizi. Bu kafadaki rahat oyun bana göre motivasyon düşüklüğünü değil oyun rahatlığını getirecektir. Ben bunu Beşiktaş için bir avantaj olarak görüyorum. Zaten oradan kazanıp geldiği zaman ligi bitirir. Kaybetmese dahi şampiyonluk şansı gerçekçi bir pencereden baktığımızda işi bitireceğini söyleyebiliriz. Bu açıdan bakınca da deplasmanda olmasına rağmen daha avantajlı, kazanmaya daha yakın, istediğini almaya yakın bir maç olarak görüyorum. İlk maçta gerçekten hiç beklenmeyen şekilde Başakşehir takımı, Vodafone Arena'da 35-40 dakika oyunu ele alan bir oyun ortaya koydu Emre sakatlanıp çıkana kadar. Fakat şunu dagörmek gerekli, Başakşehir aynı çizgide ve durumda değil. Beşiktaş avantajlı taraf...Keyifli bir oyun bekliyorum. Skor ne olur, onu hep beraber göreceğiz. 

 Başakşehir, oyuncularının da ceza aldığı, önemli bir olayın etkisinde görünüyor. Budurum, maça ne kadar yansır?
Cezalarla sonuçlanan saldırı olayının yaşanması, futbol dışına çıkılmasından takım tabii k

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oğuzhan’dan çok şey bekliyorlar 30 Ekim 2018 | 2.787 Okunma Alternatif bir oyun şart 22 Ekim 2018 | 2.195 Okunma Mircea Lucescu danışman olsun! 17 Ekim 2018 | 2.329 Okunma Lucescu tartışılır 15 Ekim 2018 | 3.525 Okunma Geriye yaslanmak niye? 08 Ekim 2018 | 3.474 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar