Doğal, samimi ve eğlenceli bir müzik platformu

2000'lerde televizyon kanallarının en tasarruflu davrandığı yerlerden biri müzik programları oldu. 2000’lerde televizyon kanallarının en tasarruflu davrandığı yerlerden biri müzik programları oldu. Kanallar ara...

2000'lerde televizyon kanallarının en tasarruflu davrandığı yerlerden biri müzik programları oldu.

2000’lerde televizyon kanallarının en tasarruflu davrandığı yerlerden biri müzik programları oldu. Kanallar ara sıra ille de bir müzik programına yer vermeye kafayı taksalar da, “sıkışık” dönemlerinde ilk ipi çekilen de bunlardı.
Reyting kaygısı, reklam kaygısı, daha büyük kitlelere hitap etme arzusu, istisnalar dışında müzik programlarını -tabiri caizse- “yedi”. 
Oysa “Müzik ruhun gıdası”...
Evet, klişe bir söz. Ama unutmamalı ki klişeler boşuna klişe olmuyor.
Müziğin insan sağlığına yararları bilimsel olarak defalarca kanıtlandı. İnsan psikolojisine olumlu etkisinin yanı sıra hafızayı güçlendirdiği ve hepsinden öte insanları birleştirdiği biliniyor.
Yetmez, müzik aynı zamanda dünya barışına dolaylı katkıda bulunuyor.
Belki artık müzik kanalları dışında, televizyonlarda müzik programlarına çok nadir rastlıyoruz. Ama neyse ki internet var. 
Fiziki albüm satışlarının tükendiği müzik sektöründe sahne artık internetin. Özellikle son 10 yıldır müzik sektörü internet üzerinden yönlendiriliyor. 
Televizyonlardaki müzik kanallarının genç neslin elinin altındaki internetle savaşması ise gittikçe zorlaşıyor. Gençler video klipleri izlemek için interneti tercih ediyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yargı ve MEB gözünü kapayınca 10 çocuk istismar edildi 03 Eylül 2018 | 7.117 Okunma Saygısız bir toplumuz 27 Ağustos 2018 | 2.376 Okunma İstismar eden üvey babanın ifadesi bile alınmadı 20 Ağustos 2018 | 221 Okunma Türk adaleti ‘intihar’ diye geçiştirdi 13 Ağustos 2018 | 2.600 Okunma Önyargılarını ‘genel ahlak’diye yutturanlara kanmayın! 06 Ağustos 2018 | 4.485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar