Vaatlere güvenme!

Tabanımızı zaman içerisinde ikna ederiz.”Aynı zamanda “CHP Genel Başkan Başdanışmanı” sıfatını taşıyan İstanbul milletvekili Erdoğan Toprak, önceki gün bu...

Tabanımızı zaman içerisinde ikna ederiz.”
Aynı zamanda “CHP Genel Başkan Başdanışmanı” sıfatını taşıyan İstanbul milletvekili Erdoğan Toprak, önceki gün bu açıklamasına tepkiler gelince:
- İfadem kastımı aşan bir şekilde yorumlanmıştır, diyerek “yarımyol” çark etti. Ama kimseyi ikna edemedi.
CHP Genel Başkanı ve çevresi AKP ile koalisyona pek niyetli görünüyor. Ne var ki eski milletvekilleri ve taban açık konuşuyor... Eski milletvekillerinin oluşturduğu İMECE Grubu diyor ki:
“AKP ve RTE’nin kendilerini kurtarmak için vaat edecekleri hiçbir taahhüde ve söze güvenilemez.
Devletimizde, siyasal ve sosyal yapılarımızda meydana getirdikleri ağır tahribat, ancak AKP’siz ve RTE’siz bir yönetimle giderilebilir.
Bu nedenlerle AKP ve CHP bir ortak hükümette asla buluşmamalıdır. Bu buluşma AKP’ye teslim olma ve AKP’ye can suyu olma anlamına gelir.
CHP örgütünün büyük bir bölümünün böyle düşündüğünden kuşku duymuyoruz.
CHP - MHP - HDP’den hiçbirinin AKP ile ortaklık yapmaması, toplumumuzun genel beklentisidir”.



Atina’ya jest!

HDP Milletvekili Ertuğrul Kürkçü Atina’ya jest önerdi:
“Türkiye Yunanistan’ın 1.6 milyar Euro’luk borcunu üstlenebilir... Ya da sıfır faizli borç verebilir”.
Atina için bu kadar olmasa da yine çok şey yapabilirdik... Örneğin iktidar veya sivil toplum örgütleri çağrı yapar.Türk halkı yaz tatilini Yunan adalarında geçirebilirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ali Sirmen Bir anıt adam 19 Mart 2024 | 131 Okunma Nükleer bomba 16 Mart 2024 | 167 Okunma Kadın Yönetirse 14 Mart 2024 | 174 Okunma DEM SİLAHI 12 Mart 2024 | 307 Okunma OKUL ÇEŞMESİ 09 Mart 2024 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar