Çılgın tünel!

Seçim yaklaştıkça çılgın projeler birbirini izliyor.Milli otomobil, milli uçak, milli gemi projeleri tek tek açıklanıyor.Şu sıralarda Gaziantep’te tüm sokaklar, yollar, kavşaklar böyle bir...

Seçim yaklaştıkça çılgın projeler birbirini izliyor.
Milli otomobil, milli uçak, milli gemi projeleri tek tek açıklanıyor.
Şu sıralarda Gaziantep’te tüm sokaklar, yollar, kavşaklar böyle bir çılgın projenin reklamlarıyla bezenmiş durumda. Projeyi 2012 yılında Adalet Bakanı Sadullah Ergin açıklamıştı.
“Amanos dağları tünelle geçilecek, 30 km uzunluğundaki tünele 1 milyar lira harcanacak”tı...
2013 yılında tünelin ihalesi yapılmıştı. Tünel 500 günde yani geçen yılın sonunda tamamlanacaktı.
Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker dün açıklama yaptı:
“Bu tünelle ilgili şu ana kadar tek çivi çakılmamıştır.”
Ortada pek çok proje var ama uygulama yok... Bunlar seçimlik projeler... Maksat kulaklar şenlensin...

Eğitim suçu!

Milli eğitim müdürleri iktidar mitinglerini doldurmayı görev edindiler. Öğrenci ve öğretmenleri hatta bazan velileri iktidar mitinglerine gitmeye zorluyor, tehdit ediyorlar. Bunlar olağan mı?
Okul müdürü okurumuza kulak veriyoruz.
- Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu tür durumları düzenleyen bir yönetmeliği vardır... Buna göre öğrenciler okul dışına topluca sadece eğitim ve öğretim amaçlı etkinlikler için çıkabilirler... Bu çıkış ders saatleri içinde olacak.. Öğretim yılı başında planlanmış olacak... Müdürün, ilçe veya il milli eğitim müdürünün onayı olacak... Ve de velinin yazılı izni mutlaka bulunacak... Okul dışına bu koşullarda çıkılabilir. Aksi takdirde bu emri verenler suç işlemiş olurlar.

İşçiler kazandı

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ali Sirmen Bir anıt adam 19 Mart 2024 | 131 Okunma Nükleer bomba 16 Mart 2024 | 167 Okunma Kadın Yönetirse 14 Mart 2024 | 174 Okunma DEM SİLAHI 12 Mart 2024 | 307 Okunma OKUL ÇEŞMESİ 09 Mart 2024 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar