O manşet Aydın Bey’in vize başvurusu mu?

Mutlaka etkilidir ama Hürriyet'in "karargâh rahatsız" manşeti atmasını yalnızca aptallıkla açıklamak mümkün değil.Söz konusu manşetin seçmenin 15 Temmuz hafızasını tazelediği ve referandumda...

Mutlaka etkilidir ama Hürriyet'in "karargâh rahatsız" manşeti atmasını yalnızca aptallıkla açıklamak mümkün değil.
Söz konusu manşetin seçmenin 15 Temmuz hafızasını tazelediği ve referandumda çıkacak evet oylarına katkı yaptığı için "danışıklı dövüş" olduğu tahminleri yapanlar da var.
Ancak Doğan'ın karşısında Hürriyet'te bir pozum çıksın, övgü dolu röportajlarım yayınlansın diye can atan ezik bir siyasi yok. Anlı şanlı CNN röportörlerinin bile genelde ayakkabısının altını gördüğü Erdoğan var!
Zaten en sert tepkiyi de o verdi. Hatta "asker de suç duyurusunda bulunmalı" diyerek "yalandan vurmadığını" açıkça gösterdi.
Böyle danışıklı dövüş mü olur Allah aşkına?
Biz bu deli soruyla cebelleşirken yanıt New York Times'dan geldi.
Gazete, "Erdoğan'la tartışan medya patronu mahkemeye çağrıldı" ifadeleriyle Aydın Bey'in ve akıl hocalarının manşet planının kodlarını deşifre etti.
Çünkü Doğan, stajyer bir muhabirin bile ortalığı epeyce sarsacağını tahmin ettiği o manşeti, tarihi belli mahkeme günü gelip çatınca işte bu haberler çıksın, uluslararası destek gelsin diye attırmıştı.
Zira yıllardır yargılandığı akaryakıt kaçakçılığı davasının duruşma günü de belliydi, yasalar da... Kıytırık bir mal beyanı vermesek kapımıza polis gönderen yargı, kaçakçılık zanlılarına elbette "bir zahmet mahkemeye gelin" diyecekti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.160 Okunma Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.600 Okunma İran sineması 15 Nisan 2024 | 1.006 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 579 Okunma CHP kazanmayı öğrendi mi? 13 Nisan 2024 | 637 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar