Sen kapat. Yaa önce sen...

Konuşmaya doyamayan ergen sevgililerin telefonu kimin kapatacağı konusundaki sınırsız nazları karikatürlere, skeçlere konu olmuştur. Bilirsiniz işte:Önce taraflardan biri "Hadi kapa't" der. Ve sonrası da tenis maçı gibi...

Konuşmaya doyamayan ergen sevgililerin telefonu kimin kapatacağı konusundaki sınırsız nazları karikatürlere, skeçlere konu olmuştur. Bilirsiniz işte:
Önce taraflardan biri "Hadi kapa't" der. Ve sonrası da tenis maçı gibi devam eder:
- Önce sen...
- Hayır sen
- Ya sen...
Ama nereye kadar uzatırsa uzatsınlar şimdiye kadar hiçbir çifte 1 milyon 200 bin liralık telefon faturası gelmemiştir değil mi?
Ama Meclis bütçesinden yani bizlerin cebinden İstanbul Ulus'ta 3+1 ev alacak kadar telefon görüşmesi yapan CHP'li vekil Elif Doğan'a gelmiş!
Kuşkusuz, 1 milyon 200 bin liralık telefon faturasının yanı sıra, sadece geçtiğimiz ocakta 700 bin liralık (Üsküdar 2+1, kombili) daha konuşan Sayın Vekil daha ciddi görüşmeler yapmıştır. ABD'deki akrabalarıyla falan...
Meclis'te halkın parasıyla laklak edenler listesinin ilk üçü de yine CHP milletvekillerine ait.
İkincilik, 373 bin liralık telefon faturasıyla (Bağcılar, 3+1, şehir manzaralı) CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'ye gitmiş.
181 bin liralık telefon faturasıyla bronz madalya alan CHP İzmir milletvekili Özcan Purçu ise daha mütevazı. Beylikdüzü'nde bir daireye kaba inşaattan başlamış diyebiliriz.
Düşünsenize, Elif Hanım iyi ki Ali Ağaoğlu'nun CHP şubesi Gamze İlgezdi'yi çok sık aramamış.
Yoksa CHP'li vekilin telefon faturası en az 3 milyon dolarlık rezidans parası kadar gelirdi, bize!
Sayın vekiller, lütfen sakin olun. Elinizdeki, faturasını, bu emekçi halkın ödediği telefonları kapatın.
Evet, önce siz!
Çünkü dileyeceğiniz seçmenden bir özürdü, çok uzattınız.

***

Hata mı ettik Kemal Bey?

CHP'li vekillerin skandal telefon faturalarını bir televizyon programında değerlendiren Kılıçdaroğlu, konuşkan arkadaşlarını değil kendilerine güvenen halkı suçladı.
Çünkü niyeymiş efendim, sen TBMM olarak tutup milletvekiline sınırsız telefon hakkı verirsen, sonra çıkıp da niye bu kadar fatura geldi, diye soramazmışsın.
Düşünseniz, seçmen koalisyon ortağı olarak örtülü ödeneği kullanma yetkisini Kemal Kılıçdaroğlu'na, CHP verse, demek ne faturalar ödetecekler bu halka...
Ardından da muhtemelen şimdi olduğu gibi yüzümüze bakarak sırıtacaklar:
"Vermeseydiniz!"

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.556 Okunma İran sineması 15 Nisan 2024 | 1.003 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 579 Okunma CHP kazanmayı öğrendi mi? 13 Nisan 2024 | 637 Okunma Meydanları doldurmazsan doldururlar 12 Nisan 2024 | 755 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar