Peki, Kemal Bey’e kim vasi tayin edilecek?

Türkiye, bir yandan DEAŞ ve PKK saldırılarıyla uğraşırken bir yandan da makamına FETÖ'nün Baykal'a yönelik kaset komplosu sonucu oturan Kılıçdaroğlu'nun iftiralarına maruz kalıyor.Geçenlerde, PKK...

Türkiye, bir yandan DEAŞ ve PKK saldırılarıyla uğraşırken bir yandan da makamına FETÖ'nün Baykal'a yönelik kaset komplosu sonucu oturan Kılıçdaroğlu'nun iftiralarına maruz kalıyor.
Geçenlerde, PKK İzmir'de vatandaşları şehit ederken o da Tekirdağ'da "pazartesi günü göreceksiniz" diyerek Türk halkının tek ve gerçek temsilcisi parlamentoyu tehdit ediyordu.
Anayasa referandumunda evet oyu vereceklere "hain" demekten bile çekinmedi.
Hızını alamamış olacak ki, dün de kendisine Türkiye'ye değil hükümete muhalefet etmesi için oy verenler başta olmak üzere herkesi utandıracak "altın vuruşu" yaptı.
ABD, CIA bile daha birkaç gün önce Ankara'dan "DEAŞ yardım iddialarıyla" ilgili olarak resmen özür dilediği halde Kılıçdaroğlu tuttu, "Türkiye DEAŞ'a silah verdi" dedi.
Yurt dışında ülke ülke kafeste maymun gibi sergilenip, benzer yalanları dillendiren susamuru gibi, o da mahkemede sorulunca "delilim yok hissim bu yönde" mi der bilemiyoruz.
Ama kesin olarak bildiğimiz, Bahçeli'nin ifadesiyle "damarlarında PKK kanı akan yöneticileriyle" birlikte CHP'yi HDP'nin yerine ikame etmeye çalıştığı.
CHP ve Türkiye için ne acı bir tablo.
Evet, milyonlarca seçmenin oyunu alan CHP'yi, muhalefeti, Türkiye demokrasisi için hayati görüyorum ve bu yüzden köşemden hiç eksik etmiyorum.
Ne var ki Kemal Bey'in son günlerde ortaya çıkıp kendisine sert eleştiriler yönelten kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını, haber değeri taşıdığı halde bugüne değin görmezden geldim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEM İstanbul’da ne kadar oy alacak? 27 Mart 2024 | 1.239 Okunma Moskova’daki katliam Gazze’deki soykırımı unutturdu 25 Mart 2024 | 480 Okunma Putin’i dünya savaşına kışkırtıyorlar 24 Mart 2024 | 611 Okunma Seçim sonrası Erdoğan’ın gündemi refah 23 Mart 2024 | 483 Okunma Kılıçdaroğlu’ndan para sayma görüntülerine ‘yorumsuz’ yorumu 22 Mart 2024 | 346 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar