Mühendislik sorunu

SABAHA kadar oynansa yine de Fenerbahçe’nin gol bulamayacağı bir karşılaşma izledik. Bunun nedeni basit: Rakip kalede çoğalabilecek bir oyun oynayamıyorlar.Kanatları bir süredir zaten iyi işlemiyordu, Lens’in...

SABAHA kadar oynansa yine de Fenerbahçe’nin gol bulamayacağı bir karşılaşma izledik.

Bunun nedeni basit: Rakip kalede çoğalabilecek bir oyun oynayamıyorlar.
Kanatları bir süredir zaten iyi işlemiyordu, Lens’in yokluğunda bu daha da yakıcı bir sorun olarak kendini gösterdi. Orta sahada ileriye top taşıyabilen Alper de olmayınca, maç boyunca presle kapılan her topta, topu kazanan ayağındaki “yuvarlak şeyi” ne yapacağına karar verene kadar rakip kapandı.
İlk yarıda Moussa Sow’un başına gelen, ikinci yarıda Fernandao’yu bekliyordu. Orta sahadan desteğe kimse gelmeyince rakibin iki dev stoperinin arasında çaresizce debelenip durdular. Kasımpaşa son derece başarılı bir saha paylaşımı ile Fenerbahçeli oyunculara alan bırakmadı. Gerçi maçın ilk yarısında biri kaleyi bulan sekiz şut çekerek, bu çaresizliğe bir çözüm üretmeye çalıştılar ama olmadı.
KAYSERi MAÇI GiBi OLABiLiRDi
Kasımpaşa, eğer hızlı çıktığı ataklarda biraz daha derli toplu olabilse ve doğru son pasları atabilse, Kayseri maçının bir devamını da izleyebilirdik.
Fenerbahçe orta sahasında rakibi şaşırtacak pasları atabilecek bir oyuncu yok. Topal, De Souza ve Ozan’ın ne yapacaklarını rakip gözü kapalı bile tahmin edebiliyor, onlar da zaten uzun vurmaya kalktıklarında topu doğrudan rakibe gönderiyorlar.
Bu, Fenerbahçe için bu hafta ortaya çıkmış bir sorun değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.493 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.238 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.162 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.238 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 507 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar