Beklenen bir sonuç

FENERBAHÇE’nin bu tür maçlarda oynamasına alıştığımız gibi bir oyun başladı. Topu rakibe verdiler, uzun toplarla hızlı pozisyonlar aradılar, Lens eğer topu yarım adım ayağından...

FENERBAHÇE’nin bu tür maçlarda oynamasına alıştığımız gibi bir oyun başladı. Topu rakibe verdiler, uzun toplarla hızlı pozisyonlar aradılar, Lens eğer topu yarım adım ayağından açmamış olsaydı, golü de bulacaklardı.
Sonrası da beklediğimiz gibi gelişti. Topu kendisine bırakan rakibine karşı Beşiktaş bildiğimiz baskısını kurdu, Talisca ile iki şut da buldu ama Volkan izin vermedi.
İki ekip de hocalarının kendilerine verdiği görevi eksiksiz yapınca geriye hata yapacak bir oyuncu beklemek gerekiyordu ki bunu da Tosiç yaptı, haklı bir kırmızı kart gördü, sonrasında da kırmızı kart görmüş boğa davranışları sergiledi.
Bu düzeyde bir oyuncunun nasıl olup da böylesine şuursuz olabileceğini biz dar gelirliler anlayamıyoruz tabii.
Beşiktaş 10 kişi kalınca işinin çok zorlaşacağı belliydi nitekim de öyle oldu.
Bir hızlı atakta Van Persie en kolay gollerinden birini attı.
Bu golde asisti belki de Cenk Tosun’a yazmak gerekiyor, her pozisyonda yere düşmeye bu kadar meraklı olmasaydı keşke.
ABUK SUBUK HAREKETLER
Oğuzhan için de bir şey söylemek istiyorum: Bu yaşında Beşiktaş gibi çok önemli gelenekleri olan bir kulüpte koluna bant takma fırsatı da bulmuşsun, gelişmeye çok uygun yeteneklerin de var. Niye abuk sabuk hareketler yapıp hakem ile oynuyorsun?
Senin işin takımı oynatmak, hakem ile oynamak değil.
Fenerbahçe, çeyrek finale kaldı, kendi planını iyi oynadı. Beşiktaşlı oyuncular heyecanlarının kurbanı oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.493 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.238 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.162 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.238 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 507 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar