Fatih, Cerablus’tan Suriye’ye giriyor!

DUYGUSUZ bir insan sayılmam ama hamasetten de hiç hoşlanmam. İnsanları etkilemek, heyecanlandırmak için kahramanlık, yiğitlik öykülerinin abartılarak anlatılması, her zaman kafamın bir yerlerinde alarm zillerinin...

DUYGUSUZ bir insan sayılmam ama hamasetten de hiç hoşlanmam.

İnsanları etkilemek, heyecanlandırmak için kahramanlık, yiğitlik öykülerinin abartılarak anlatılması, her zaman kafamın bir yerlerinde alarm zillerinin çalmasına neden olur.

Şimdi bazı okurlar “Solcusun tabii ondan” diyebilirler ki solcu hamasetten de hazzetmem.

Che Guevara menkıbeleri, devrimci türkülerle kendinden geçmeler de bana göre değildir.

Şöyle düşünürüm: Bir yerde hamaset varsa, akıl oradan hızla uzaklaşıyordur.

Akıl olmayan yerde de insanlar, dogmaların esiri olurlar, nasıl bir dünyanın içinde yaşamakta olduklarını unuturlar, farkına varamazlar.

Mercidabık’ın yıldönümünde Türk ordusunun bir kez daha Suriye topraklarına ayak basması karşısında takınılan genel tavır da böyle bir durum benim için.

Yine alarm zilleri çalıyor kafamın bir yerlerinde, engel olamıyorum!

Cerablus’un adeta kurşun atılmadan “fethi” ve arkasından gazetelerde okuduğum demeçleri filan bir araya getirince, bu işin sonunun o kadar da iyi olmayabileceğini düşünüyorum.

Zaten malum AKP goygoycuları, bir olayı çok fazla abartıyorlarsa, bilin ki sonunda bir bela vardır.

Bir sürü örneğini sayabilirim, en tazesi de hasreti dindirmesi için kollarını açıp bekledikleri Fetullah hocaları mesela.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.497 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar