Güvenlik zafiyeti yoktu neden öldüler?

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı'ndaki terörist saldırının ardından "Bir güvenlik zafiyeti yoktur" dedi. Şaka yapıyor herhalde diyeceğim ama durumun şaka kaldırır bir hali de yok. Güvenlik...

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı'ndaki terörist saldırının ardından "Bir güvenlik zafiyeti yoktur" dedi.

Şaka yapıyor herhalde diyeceğim ama durumun şaka kaldırır bir hali de yok.

Güvenlik zafiyeti olmayan yerde, 42 kişi ölüyor, 239 kişi yaralanıyor!

Her saldırıdan sonra aynı şeyi duyuyoruz: Güvenlik zafiyeti yok!

Bu kadar insan soğuk algınlığından öldü ve yaralandı, sakat kaldı diye mi düşünüyorlar acaba?

Başbakan’ın dün sabaha karşı bu sözleri gazetecilere söylediği saatte patlamanın üzerinden henüz 5 saat bile geçmemişti.

Hangi ara havaalanının güvenlik prosedürlerine uyulup uyulmadığını araştırdınız? Hangi ara saldırı ile ilgili istihbarat olup olmadığına baktınız?

Hangi ara böyle bir saldırıyı önleyecek olan görevlilerin işlerini düzgün yapıp yapmadıklarını soruşturdunuz da çıkıp bunca ölü varken insanlara “Güvenlik zafiyetimiz yoktur” diyebiliyorsunuz?

Emniyet’te terfi edebilmek, üst görevlere atanabilmek için “liyakat, iyi eğitim, başarılı meslek geçmişi” gibi şeyler artık aranmıyor.

Hangi cemaate bağlısın, arkanda kim var, imam hatipli misin? Bu hükümet bunlara bakıyor!

Eskiden Fethullah Gülen cemaatinden olmak yetiyordu, şimdi sayısız cemaat İçişleri kadrolarında hâkimiyet tesis etmeye çalışıyor.

Herkes kendi adamını kolluyor, gemisini yürüten kaptan oluyor.

Ve Başbakan gözümüzün içine bakarak şunu iddia ediyor: Güvenlik zafiyeti yok!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.494 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.238 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.162 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.238 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 507 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar