Cumhurbaşkanı yanlış biliyor

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı'nı Mercedes makam aracıyla gezdirme konusunda ısrarına devam ediyor. "320 bin–330 bin liralık aracı lüks olarak değerlendirir misiniz" diye sordu.Evet, bunu...

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı'nı Mercedes makam aracıyla gezdirme konusunda ısrarına devam ediyor.

"320 bin–330 bin liralık aracı lüks olarak değerlendirir misiniz" diye sordu.
Evet, bunu lüks olarak değerlendiririz, zaten bu araçlar "lüks sınıf" olarak üretilip satılıyor.
Önceki akşam da hızını alamadı, bu kez Diyanet İşleri Başkanı'nın her yere özel uçağıyla gitmesi gerektiğini de söyledi.
"Bu beyefendiler neden bakmazlar Hıristiyan dünyasına, Vatikan'a niye bakmazlar? Vatikan'da dini liderin özel uçağı var, özel araçları var, zırhlı araçları var. Niye bunları görmüyoruz? Biz sıradan bir ülke miyiz? Vatikan'da yapı bu olacak bizim dini liderimiz tarifeli uçakla seyahat edecek, bunlar için çok da önemli değil. Bizim için önemli. Ben geçenlerde onu da söyledim. Ahmet Bey'le de onu konuşacağım. Diyanet İşleri Başkanımızın yurtdışı seyahatlerinde şu anda havuzda olan uçaklarımızdan kullanmak suretiyle gitsin, niçin tarifeli uçakla gitsin?" diye sordu.
Cumhurbaşkanı'nın bu söylediklerinin bir kahvehane muhabbetinde uluorta sallayanların sözlerinden bir farkı yok.
Papa, bir devlet başkanı olmasına rağmen, özel bir uçağa hiç sahip olmadı.
Cumhurbaşkanı ya yanlış biliyor ya da "Ben söylersem yuttururum" diye düşünüyor.
Papa, gezilerinde, uçağa binmesi gerekiyorsa İtalyan Alitalia şirketinden kiraladığı uçaklarla uçar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.494 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.238 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.162 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.238 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 507 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar