Cumhurbaşkanı Kasten Yapıyor

Başbakan’ın ‘Seçim beyanna-mesinde başkanlık sisteminin nasıl yer alacağını bizzat kendim yazdım, kalemimle yazdım. Biraz daha üzerinde çalışacağım’ sözlerinin en azından...

Başbakan’ın ‘Seçim beyanna-mesinde başkanlık sisteminin nasıl yer alacağını bizzat kendim yazdım, kalemimle yazdım. Biraz daha üzerinde çalışacağım’ sözlerinin en azından ‘Biraz daha üzerinde çalışacağım’ kısmı netlik kazandı..
Cumhurbaşkanı’nın uyarıları veya talepleri doğrultusunda düzeltme yapacak..
Hadise şu..
Başbakan, başkanlık sistemine yönelik bölümü oturup yazmış.. Sonra doğru Beştepe’ye gitmiş.. Cumhurbaşkanı’na okutmuş.. Görüşünü sormuş.. Cumhurbaşkanı da görüşlerini iletmiş..
Böyle olduğunu söyleyen kim?
Cumhurbaşkanı..
Üzerinde istişare ettik dedi..
Gümbürtü koptu tabii.. Muhalefet ayağa kalktı.. Çünkü Cumhurbaşkanı iktidar partisinin seçim beyannamesine müdahale etmiş oldu, destek vermiş oldu..
Anayasa gürültüye gitmiş oldu!..
Şimdi diyeceksiniz ki; ne anayasası, zaten iktidar partisi için oy istiyor..
Hahh, işte bu..
Yapılmak istenen bu..
Büyük plan bu..
Cumhurbaş-kanı bunu dedirtmeye çalışıyor.. Zaten öyle zaten böyle dememiz, alışmamız, kabul etmemiz için bu tür hamleler yapıyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İktidar Yenilgiyi Hala İçine Sindiremiyor! 23 Nisan 2024 | 517 Okunma İktidarın Kredisi Bitti: Yerel Halk İkna Olmaz! 22 Nisan 2024 | 612 Okunma Yeter Artık Halkı Kandırmayın! 19 Nisan 2024 | 513 Okunma Erdoğan Yanlış Okumuş! 18 Nisan 2024 | 1.208 Okunma Istakoz Çöküşün Simgesi 16 Nisan 2024 | 1.084 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar