Dışarıdan Para Alıyorlar

Elde ispat edici deliller yok ama karineler, ipuçları, acayip kokular var. Bilenler biliyor, lakin açıkla(ya)mıyor.Konu şu: Birtakım adamlar, kuruluşlar dışarıdan para alıyor, yardım görüyor.ABD’den…...

Elde ispat edici deliller yok ama karineler, ipuçları, acayip kokular var. Bilenler biliyor, lakin açıkla(ya)mıyor.
Konu şu: Birtakım adamlar, kuruluşlar dışarıdan para alıyor, yardım görüyor.
ABD’den… AB’den… Çin’den… Şuradan buradan…
Yabancılar onlara, kara gözleri için para vermez. Kendilerine hizmet etmeleri için verir.
**

Geceleyin yer sallanmaya başlayınca barlardaki, pavyonlardaki, içkili eğlence yerlerdeki vatandaşlar ve turistler panik içinde kaçışmaya başlamışlar. Meyhanecilerin, bar sahiplerinin telaşı, heyecanı, üzüntüsü iki kat olmuş. Hesaplar ödenmemiş. Ölüm korkusuyla kaçışan sarhoşların bir kısmı acaba Allah diye feryat etmişler mi? Fuhuş yapanların, fuhuşhanelerin de maddî ziyanı büyükmüş. Deprem, bir iki gün de olsa keyifleri kaçırıyor.
**

Irak hapishanelerindeki Sünnî Müslüman mahkumların durumu çok feci. Müslüman olup da onların haline üzülmemek mümkün değil.
**

Libya’daki durum, Müslümanların aleyhine gelişiyor. Medyamızda, maalesef oradaki durum hakkında ciddî bir analiz yok.
**

Nijeryada, sen Boko Haram’sın kuru iftirası ile suçsuz, mâsum Müslümanlara çok zulüm ve işkence ediliyormuş.
**

Sünnetin bütününü inkar ve reddeden küfre düşer, İslamdan çıkar. Doğru oldukları kesin mütevatir, mânen mütevatir, sahih hadisleri inkar edenler bid’atçi ve sapık olur. Müslümanlar, Resulullahın Sünnetine sahip çıkınız, onu savununuz, ona sarılınız. Sünnet yıkılırsa doğru İslam elden gider.
**

Bir Müslüman için, başladığı yerde otlamak büyük bir eksiklik ve kabahattir. Müslümanın, her yeni günü, ilim irfan ibadet hayır hasenat bakımından bir öncekinden ileri olmalıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.783 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.391 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.819 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 725 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar