Kulaklara Küpe Sözler

CÖMERT fakir zengindir, cimri zengin fakirdir.* Altın altındır. Amerikan altını, İngiliz altını, İran altını, Suudî altını, İsrail altını… Bunların hepsiyle nice vicdanları ve kalemleri...

CÖMERT fakir zengindir, cimri zengin fakirdir.
* Altın altındır. Amerikan altını, İngiliz altını, İran altını, Suudî altını, İsrail altını… Bunların hepsiyle nice vicdanları ve kalemleri satın almak mümkündür.
* At yarışlarında bazen para kazanılabilir ama bu haram oyunların mânen hiç kazancı olmaz. At yarışlarında kaybedenler kimseye kızmasınlar, kendilerine kızsınlar. Bendeniz at yarışlarında oynamadığım için ne kazancım, ne kaybım vardır.
* Her biri üç yaşında üç okul kızı para mukabilinde erkeklerle yatıyormuş. Haberi Hürriyet gazetesi verdi ama ilgili makamlardan küçük bir inilti bile çıkmadı.
* İslamcı bir yazar, dünyanın en vahşi, acımasız, en zâlim, en kâfir teröristi Che Guavera lehine bir yazı kaleme almış. İslamcı olmayıp Müslüman olsaydı yazmazdı.
* O herif tam bir bukalemun, her boyaya boyandı. Ondan köy olmaz, kasaba olmaz.
* Dillere destan başarısızlıklarını, başkalarına çatarak, saldırarak, etrafa çamurlar saçarak, hakaretler savurarak örtmeye çalışan şirretler…
* 28 Şubatta, bin yıl hep böyle gidecek sürecek diyen biri vardı. Öldü mü, sağ mıdır. Sağ ise ona n’aber demek isterim.
* 700 metre karelik şahane bir evde oturuyormuş, ölünce iki metrelik bir çukura koyup üzerini kapatmışlar. O gururlu, kibirli, tantanalı, debdebeli kişi o kadar küçük bir mekana nasıl sığmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.783 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.391 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.819 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 725 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar