Kısa Hükümler

*ŞEHİT haberlerinin yanında iğrenç müstehcen yayınlar yapmak… Densizlik, ciddiyetsizlik, dengesizlik, ahlaksızlık… *Bayat ekmekleri çöpe atmak… Ekmek, Allah’ın ulu nimetidir. Nimeti çöpe atan...

*ŞEHİT haberlerinin yanında iğrenç müstehcen yayınlar yapmak… Densizlik, ciddiyetsizlik, dengesizlik, ahlaksızlık…

*Bayat ekmekleri çöpe atmak… Ekmek, Allah’ın ulu nimetidir. Nimeti çöpe atan nankördür. Ekmeğe saygısızlık edenler, gün gelir o nimetten mahrum kalır.

*Bayat ekmekleri ne yapmalı.. Eskiden çok yapılan papara yemeği yapılabilir. Dilimleri yumurtaya bulanıp kızartılır, kahvaltıda yenir. Denizde martılara verilir.

*Sanatsız insanın tarifi: Bir boyutu olmayan çok eksik insan.

*Beş vakit namaz kılmamak: Dinin direğini yıkmaktır.

*İslam düşmanlarının direktifleri uyarınca içi boş, light ve ılımlı bir İslam türetmek için çalışanlar: Hâin ve beyinsizdir.

*Geliri yüksek, parası pulu malı var, zengin ama ilmi, irfanı, kültürü, ahlakı, fazileti yeterli değil… Böylesi çok fakir ve mânen miskin bir kimsedir.

*Din ve mukaddesat istismarı ile zengin olmuş… Karı veya uyuşturucu satmaktan daha kötü ve alçakça bir ahlaksızlıktır.

*Öğretmen sayısı bir milyon 200 bine çıkmış… Eğitim kaliteli olmadıkça okul ve öğretmen sayısının çoğalması işe yaramaz, faydalı olmaz.

*Kemalist laik ideolojik eğitimle Türkiye kurtulur ve yücelir mi.. Böyle bir şey mümkün değildir.

*Dini imanı para, maddî menfaat, zenginleşme, lüks hayat sürme olan ve para için her haltı yiyen bir herif veya karı Müslüman mıdır.. Böylesinin mü’min olması çok zordur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.391 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.819 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 726 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar