Kâfirleri Dost Edinenler Tokat Yer

* MÜSLÜMANLAR İslam düşmanlarını dost ve velî edinirlerse tokat yerler ve belâlarını bulurlar.* Muazzam bütçelere, büyük binalara, en modern cihazlara, geniş imkanlara sahip oldukları halde vazifelerini...

* MÜSLÜMANLAR İslam düşmanlarını dost ve velî edinirlerse tokat yerler ve belâlarını bulurlar.
* Muazzam bütçelere, büyük binalara, en modern cihazlara, geniş imkanlara sahip oldukları halde vazifelerini yap(a)mayan istihbarat kuruluşlarında zafiyet vardır.
* Herkes vazifesini yapsa, uyuşturucu ticareti bir anda onda bire iner, sonra biter.
* Herkes vazifesini yapsa, fuhuş da sona erer.
* Devlet ve belediyeler kanun ve nizamlara aykırı hareket edenleri yakalayıp cezalandırırsa trafik rezaletlerinin, keşmekeşinin, kaosunun yüzde doksanı giderilir.
* Gerekmediği halde zırt vırt hiç durmadan korna çalan kimse ya ruh hastasıdır, yahut geri zekalıdır.
* Kasıtlı olarak cana kıyanları idam etmeyen bir sistem başına geleceklere ağlasın.
* Küfre rıza küfürdür.
Lüks ve pahalı lokantalarda yemek yenir, dekorasyon yenmez.
Türedilik ve sonradan görmüşlük, tedavisi çok zor bir hastalıktır.
* “Nâdanlar eder sohbet-i nâdanla telezzüz
Divânelerin hemdemi divâne gerektir.” (Ziya Paşa)
* Kanun ve nizamlara göre özel işlerde kullanılması kesinlikle yasak olan resmî otoları özel şahsî işlerinde kullananlar emanet hainidir.
* Hiçbir kadın ve kızın, aşırı dekolte kıyafetlerle birtakım düşük erkekleri tahrik etmeye ve çirkin tacizlere tecavüzlere sebep olmaya hakkı yoktur.
* Kadın ve kızlara yapılan taciz ve tecavüzlerin asıl sebebi, birtakım ateist gazete ve tv’lerin aşırı, azdırıcı, kudurtucu müstehcen yayınlarıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.783 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.391 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.819 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 725 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar