Bin Liraya İftar Yemeği

ADAM başına bin liraya süper lüks iftar yemekleri veriliyormuş… İslam dini, Allahın Kitabı Kur’an, Allahın Resulü Muhammed Mustafa (Salat ve selam olsun ona), İslam ahlakı, İslam bilgeliği, vicdan, sağduyu...

ADAM başına bin liraya süper lüks iftar yemekleri veriliyormuş… İslam dini, Allahın Kitabı Kur’an, Allahın Resulü Muhammed Mustafa (Salat ve selam olsun ona), İslam ahlakı, İslam bilgeliği, vicdan, sağduyu böyle israfları asla doğru bulmaz ve kabul etmez. Diyanet, dinî cemaatler, tarikatlar, ziyalı Müslümanlar bu gibi israflara karşı etkili şekilde çıkmalıdır ve yapanları orta yola çağırmalıdır.
***
Tekrar ediyorum: Bol yıldızlı, içkili, fuhuşlu lüks otellerde dindar kişilerin ve kuruluşların iftar ziyafeti vermeleri caiz değildir. Bunu anlamak için din hocası olmak gerekmez.
***
Bugünkü laik ve çağdaş hukuka göre genç bir kadının veya kızın mini etek giyerek, açık saçık kıyafete bürünerek, bin türlü işve yaparak erkekleri tahrik edip azdırması, taciz ve tecavüz suçlarını dolaylı şekilde teşvik etmesi suç değildir ama İslam hukukuna ve ahlakına göre suçtur.
***
Her gün yazsam azdır: Din ile dünya ayrılamaz. Din sadece bir vicdan işi değildir, aynı zamanda dünya işidir. Din düşmanları din ile dünyayı ayırmak, Müslümanları dinden kopartıp dünyevileştirmek istiyor. Dünyevîlik dinsizliğe köprüdür.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.783 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.391 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.819 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 725 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar