Ahval-i Alem

BİR medya haberi: Anlı şanlı manlı seksî fingirdek fettan mankenin donu düştü. Manken, bilerek olmadı dedi. (Yahut buna benzer bir haber.) Başka bir haber: Oradaki bidibidiler bu garip ve olağanüstü hadise...

BİR medya haberi: Anlı şanlı manlı seksî fingirdek fettan mankenin donu düştü. Manken, bilerek olmadı dedi. (Yahut buna benzer bir haber.)

Başka bir haber: Oradaki bidibidiler bu garip ve olağanüstü hadise karşısında şaşkına döndü. (Onlar çok normal ve olağan hadiseler karşısında da zaten hep şaşkındır.)

Futbolda şike olmamış, sanıklar beraat etmiş. Ya öyle mi?

Ilımlı ve light İslam balonu patlamış. İyi olmuş, memnun oldum.

Altın ve dolar bir iniyor, bir çıkıyormuş. Altınım ve dişe dokunur miktarda dolarım olmadığı için bu haberler beni ilgilendirmiyor.

İstanbul’a Avrupa’nın bazı şehirlerinde olduğu gibi hava tramvayları yapılacakmış. Vagonlar çelik tellere asılı olarak hareket edecekmiş… Boşuna çabalayıp durmayın, bundan sonra ne yapsanız şehrin trafiğini düzeltemezsiniz.

Yıldızdaki Büyük Mabeyin dairesi Cumhurbaşkanlığı köşkü olacakmış… Burası Cumhuriyetin ilk yıllarında bir İtalyana kiralanmış ve kumarhane yapılmıştı. İçeriye alınmayan bir Türk subayı da üzüntüsünden intihar etmişti. Büyük hakan ve şanlı Halife Sultan Abdülhamid’in sarayını kumarhane haline getirmek…

Siyasal İslamcılar, partici Müslümanlar, muhalefette iken ah Ayasofya vah Ayasofya diye cart curt edip yırtınanlar, sizlere soruyorum: Yahu şu Ayasofya niçin hâlâ müze olarak duruyor?

Müslüman feministlere: Devletin, resmî vesikalarla birtakım kadınlara yasal seks köleliği yaptırmasını, bundan KDV almasını, bu geliri bütçesine koymasını niçin protesto etmiyorsunuz? Siz ne biçim feministsiniz?

Pek lüks, şahane, emperyal, pahalı, israflı, cafcaflı bir otomobile binen bir Hocaya: Bu otomobilinizden memnun ve mesrur musunuz? Bu binitiniz İslam ahlakına, Sünnete uygun mudur?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.779 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.383 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.816 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 722 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar