İçimizdeki Gizli Yahudiler ve Haçlılar

KOYU genel yoğun cahilliği ve gafleti gördükçe, Allah’tan hiç ümit kesmemek şartıyla, çoğunluktan ümit kesesim geliyor. Belki de kestim bile…Tek kimlikli Yahudi ve Ermeni, diğer Müslüman olmayan...

KOYU genel yoğun cahilliği ve gafleti gördükçe, Allah’tan hiç ümit kesmemek şartıyla, çoğunluktan ümit kesesim geliyor. Belki de kestim bile…
Tek kimlikli Yahudi ve Ermeni, diğer Müslüman olmayan vatandaşlarımıza hiçbir şey demiyorum ama milyonlarca Kripto içimize sızmış ve bizi sımsıkı bağlamış.
Sadece Türkiye’de değil, bütün İslam dünyasında gizli Yahudiler kasırgalar estiriyor.
Kriptolar, gerçekten İslam dünyasının büyük problemidir.
Şu gazetecilere, yazarlara, okumuşlara, elitlere, güçlü ve etkili insanlara bakınız. İsimleri Müslüman, öldüklerinde tabutları camiye getirilecek, İslam kabristanına gömülecek ama İslam’a ve Müslümanlara korkunç bir kin ve düşmanlık besliyorlar. Çünkü iki kimliklidirler.
Yirminci asrın ilk çeyreğinde doğu Akdeniz’de bir Yahudi Cumhuriyeti kurmuşlar ve çoğunluktaki Müslüman halka çok ağır zulümler yapmışlardı.
Yüzeysel de olsa bir İslam’a dönüş var, memlekette yarım yamalak da olsa din ve inanç hürriyeti rüzgarları esmeye başladı ve onlar bunu hazmedemiyor.
Mısır’daki Kriptolar gibi, siyasal İslamcı hükümeti devirip eski kanlı diktatörlük devrine dönmek istiyorlar.
Bendeniz de muhalifim ama onlar alabildiğine yıkıcı ve olumsuz muhalefet yapıyor.
Kırsal kesim, taşra, şifahî kültürlü Müslüman çoğunluğu planlı ve programlı şekilde bölmüşler, din konusunda cahil bırakmışlar, bu yüzden kendileri ile baş edilemiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.779 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.383 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.816 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 722 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar