PKK Savaşı Bitmez Bitirilmez

PKK savaşı 1984’te başladı ve bugüne kadar devlet, halk, ülke olarak Türkiye’ye tahminen bir trilyon dolardan fazla zarar verdi; kırk-elli bin insanımız öldü, büyük sayıda yaralı, sakat, korkunç...

PKK savaşı 1984’te başladı ve bugüne kadar devlet, halk, ülke olarak Türkiye’ye tahminen bir trilyon dolardan fazla zarar verdi; kırk-elli bin insanımız öldü, büyük sayıda yaralı, sakat, korkunç tahribat… Boşaltılan, düzlenen binlerce köy… Bunun yanında dehşetli mânevî yıkım da var.
Bu savaş, dıştan bir Kürt savaşı gibi görünse de, aslında bir Kripto Yahudi ve Kripto Ermeni savaşıdır. Beyin Yahudi ve Ermenidir, bir kısım Kürtler taşeronluk yaptı, yapıyor..
Bu savaşı Derin devlet, derin dış güçler planlamış ve başlatmıştır.
Bu savaş esnasında örtülü ödenekten muazzam miktarda para ve menfaat birilerinin eline geçmiştir.
Kürt halkının bir kısmını dağa çıkartmak, isyan ettirmek için en ağır ve iğrenç zulümler, işkenceler kasıtlı olarak yapılmıştır, yaptırılmıştır.
Sınırlarımızın dışındaki Kürt beyni de gerçek Kürt değil, Kriptodur.
Bugün ülkemizde Kürt ve Alevî kimliğine bürünmüş bir milyondan fazla Kripto Ermeni vardır. Bir o kadar da Kripto Yahudi.
Bana inanmayanlar, 9 Şubat 2012 tarihinde Türkiye gazetesinin birinci sayfasında yayınlanmış “Ermeniler Gerçek Kimliklerine Dönüyor” başlıklı yazıyı okusunlar ve düşünsünler.
Radikal gazetesinin 27 Ekim 2003 tarihli nüshasında Neşe Düzel’in gazeteci Avni Özgürel ile yaptığı röportaj PKK savaşının içyüzünü anlamak için mütalaa edilmesi gereken temel metinlerden biridir. APO, bu savaşı bitirtmezler, bitirmek isteyeni bitirirler demektedir.
PKK terörünün gölgesinde milyarlarca dolarlık büyük silah, cephane, uyuşturucu ticareti ve kaçakçılığı yapılmıştır.
Eski iktidarlar zamanında uzun yıllar boyunca örtülü ödenekten birilerine milyarlarca dolar yedirilmiş, peşkeş çekilmiştir.
Bu savaşın kurmaylığını yapan kravatlı eşkıyayı dağlarda, bayırlarda, mağaralarda değil, Ankara ve İstanbul’un, diğer bazı büyük şehirlerin lüks mekanlarında aramak lazımdır.
PKK savaşında ve teröründe Pakradunilerin (veya Bagradunilerin) büyük rolü, tuzu, biberi vardır.
PKK terör hareketi BOP’a hizmet etmektedir.
Konvansiyonel ordu ile böyle bir gerilla savaşı yok edilemez.
PKK’yı ortaya çıkartan beyin, Türkiyede Türk Kürt, Sünnî Alevî, Müslüman Laik savaşı çıkartmak istiyor. Planlı ve programlı şekilde iç barış ve toplumsal mutabakat berhava edilmiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.779 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.383 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.816 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 722 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar