Küfrün ve Nifakın Protokolleri

1. Müslüman çoğunluğu alabildiğine parçalayınız, bölünüz, birbirine düşürünüz, Ehl-i Sünnetin Ümmet birliğini kaldırıp yerine İslamcılıklar ve bid’atlar...

1. Müslüman çoğunluğu alabildiğine parçalayınız, bölünüz, birbirine düşürünüz, Ehl-i Sünnetin Ümmet birliğini kaldırıp yerine İslamcılıklar ve bid’atlar Protestanlığını getiriniz. Kaosa, anarşiye, dağınıklığa yol açınız.
2. Müslümanların dikkatlerini temel dinî konulardan çekip, onları bitmez tükenmez dünya fasafisoları, gevezelikleri, zevzeklikleri, magazin konuları ile meşgul ediniz. Onları ehemleri ve mühimleri bırakıp, hiç önemi olmayan konularla uğraştırınız. En ciddî dinî konuları bile magazinleştiriniz.
3. En cahil insanların Kur’an ayetlerini, hadîsleri, dinî konuları tartışmalarına imkan ve fırsat veriniz.
4. Resulullahın (Salat ve selam olsun ona) mütevatir ve sahih hadislerini Avrupa Birliği kriter, norm ve standartlarına göre ayıklatınız.
5. İslamda cinsellik gibi konuları ayağa düşürüp, bilhassa gençliği şeytanî şehvet vâdilere sürükleyiniz.
6. Müslüman halk yığınlarını dünyevileştiriniz.
7. Dini imanı para, kıblesi karı ve şehvet olan yığınlar oluşturunuz.
8. Beyinsizliğin her türlüsünü teşvik ediniz.
9. İnsanları o kadar aptallaştırınız ki, en basit ve kolay toplama, çıkartma, çarpma, bölme hesaplarını akılla ve kalemle yapamaz hale gelsinler, aletlere muhtaç olsunlar.
10. Bilhassa Müslüman gençliği cep telefonu bağımlısı, manyağı, fetişisti, hastası yapınız.
11. Şer’î tesettürü dışlayınız, onun yerine Avrupaî, şeytanî Süslüman tesettürünü hakim kılınız.
12. Din sömürüsünü, mukaddesat bezirganlığını teşvik ediniz.
13. Milyonlarca Müslümanı cemaat, tarikat, hizip, fırka, grup, parça holiganı, militanı, fanatiği yapınız.
14. Birilerini uçurdukça uçurunuz.
15. Müslümanların, Allahı seven, Peygamberi (Salat ve selam olsun ona) seven, namazı kılan kardeşlerine buğz ve düşmanlık etmeleri için her şeytanlığı yapınız.
16. Müslümanların birleşmelerine, tek bir Ümmet olmalarına, başlarına râşid ve muktedir bir Halife seçmelerine her ne pahasına olursa olsun engel olunuz.
17. Müslümanların en zeki, en istidatlı, en kabiliyetli, en vatansever, en idealist, en ehliyetli çocuklarının; subay, öğretmen, din görevlisi olmalarını var gücünüzle engelleyiniz., onları para kazandıran, lüks ve israflı bir hayata zemin hazırlayan mesleklere ve branşlara yönlendiriniz.
18. Ehl-i Sünnet ve Sevad-Âzam Müslümanlığının yerine küfrün ve nifakın istediği light ve ılımlı, laik ve seküler bir İslam getiriniz. İslamın içini boşaltınız. İndirilmiş İslamın yerine uydurulmuş beşerî ideolojik bir İslam hümanizması ikame ediniz.
19. Nakşiliği yüzlerce, Nurculuğu onlarca, diğer tarik ve cemaatleri yekun olarak bin parçaya, hizbe, şubeye ayırınız. Ta ki, ağırlıkları kalmasın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.393 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.820 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 727 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.187 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar