İslam Dünyasına bir Yığın Helâk Edici Mikrop Sızdı

SORU: İslam dünyası sağlıklı mıdır, değil midir?.. CEVAP: İslam dünyası ağır nastadır ve güçsüzdür, içine haddinden fazla mikrop ve haşere sızmış, aşırı...

SORU: İslam dünyası sağlıklı mıdır, değil midir?.. CEVAP: İslam dünyası ağır nastadır ve güçsüzdür, içine haddinden fazla mikrop ve haşere sızmış, aşırı miktarda irin ve pislik birikimi olmuştur..
SORU: İslam dünyasının sağlığına kavuşması için ne yapılmalıdır?.. CEVAP: İslam dünyası, bugünkü parçalanmışlıktan ve bölünmüşlükten kurtulup tek bir Ümmet haline gelmeli; başında, kendisine biat ve itaat edilen, râşid âdil muttaqi muktedir muhlis muslih faziletli bir İmam-ı Kebir bulunmalıdır. Ümmet ve İmamet var olunca köklü tedavi başlayacak; bünyeye sızmış mikroplar, virüsler, irinler, pislikler kusulup atılacaktır.

SORU: Âhir zamanda, Efendimizin (Salat ve selam olsun ona) haber vermiş olduğu Mehdi zuhur edecek midir?.. CEVAP: Ehl-i Sünnet ve Sevad-ı Âzam bu konuda ittifak etmiştir, zuhur edecektir. Ehl-i bid’atin, reformcuların, light ve ılımlı İslamcıların, Kemalist ilahiyatçıların, Fazlurrahmancıların, yerli oryantalistlerin red inkar ve tekzib etmelerine bakılmaz.

SORU: Mehdi çıkınca, sıkıntılar tereyağından kıl çeker gibi kolaylıkla geçecek midir?.. CEVAP: Büyük kanlı savaşlar (Melhame-i Kübra) olacak, yer yerinden oynayacak, dehşetli hadiseler yaşanacaktır. Hz. İsa aleyhisselam nüzul edecek, Deccal ile savaşılacaktır. Fırat nehrinin yatağından hazine çıkacak, onu almaya seğirtenler helak olacaktır. Ondan sonra ortalık sükun bulup düzelecek, Altın Çağ başlayacak, Şeriat-ı Garra-i Ahmediyye ahkamı tenfiz edilecek, insanlık bir müddet adalet içinde yaşayacak, rahat yüzü görecektir.

SORU: İslam dünyasına sızmış olan mikroplar hangileridir?.. CEVAP: Din sömürücüleridir… Mürtedlerdir… Dini tahrif etmek, sulandırmak, içini boşaltmak isteyenlerdir… Sarıklı Farmasonlardır… Din ve mukaddesat istismarı ile haram yoldan zengin olan haşarattır… Arivistlerdir… Ehl-i bid’attir… Hizmet perdesi altında din sömürüsü yapan samimiyetsizlerdir… Müslüman halkı yolan ve soyan sahte ruhbanlardır… Kur’anın, Sünnetin, Şeriatin izin vermediği terörizme bulaşanlardır…

SORU: Kur’ana, Sünnete, Şeriata dayalı İslam medeniyeti ile materyalist Batı medeniyeti esasta uyuşur ve bağdaşır mı?.. CEVAP: Kesinlikle bağdaşmaz.

SORU: Bir Müslümanın dini İslam, medeniyeti Batı olabilir mi?.. CEVAP: Böyle bir şey mümkün değildir. Mitolojideki baş ve gövde tarafı insan, alt yarısı at veya eşek gibi olan hayalî hayvana benzer.

SORU: Ahlaksız Müslümanlık olur mu?.. CEVAP: İslam en yüksek ahlak dinidir. Ahlaksız Müslümanlık olmaz. Müslüman yalan söylemez, gıybet ve iftira etmez, tecessüs etmez, haram yemez, iffetsizlik etmez, o mütevazıdır, dosdoğru ve dürüst bir insandır, âdildir, insaflıdır, yardımı paylaşmayı sever, insanların meleğidir, her türlü azgınlıktan uzak durur, lüks ve israfa kapılmaz.

SORU: Her türlü ahlaksızlığı yapan, mütemadiyen haram yiyen, haram yollarla zengin olan birileri biz de Müslümanız diyorlar, bunlar kimlerdir?.. CEVAP: Bunların imanı varsa, alçak ve seviyesiz Müslümanlardır. İmanları yoksa dıştan Müslüman gibi görünen münafıklardır. Bunlar dışı yeşil, içi kızıl karpuza benzer.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.391 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.819 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 726 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar