Hak Sizin Cezanızı Versin!

Erkeklerin şehvetlerini kamçılayacak aşırı dekolte kıyafetler giyip dolaşarak kendilerini seks objesi haline getiren, tecavüzlere davetiye çıkartan, bir sürü fitne ve fesada sebebiyet veren çıplak beyinsizler, Hak...

Erkeklerin şehvetlerini kamçılayacak aşırı dekolte kıyafetler giyip dolaşarak kendilerini seks objesi haline getiren, tecavüzlere davetiye çıkartan, bir sürü fitne ve fesada sebebiyet veren çıplak beyinsizler, Hak sizin cezanızı versin.

Müslüman geçindiği halde haram gelirler, haram rantlar, kirli ve kara kazanç ve servetler elde edip Firavun ve Nemrud gibi azgınca hayat süren musibetler, Hak sizin cezanızı versin.

Yakın geçmişin tahıl ambarı Türkiye’yi, şu anda dışarıdan yılda üç milyon ton buğday satın almak zorunda bırakanlar, Hak Teala sizin cezanızı versin.

Günde beş milyon aziz ekmeği çöpe atan vicdansız reziller, Cenab-ı Hak size layık olduğunuz cezayı versin.

Kronik yalancılar, Allah sizin cezanızı versin.

İftira edenler, rezil ve rüsvay olun inşaAllah.

Gıybetçiler, iğrenmeden yediğiniz ölü kardeşlerinizin etleri sizi zehirlesin, yerlere sersin, kıvrım kıvrım kıvrandırsın.

Başkalarının gizli ayıplarını, günahlarını araştıranlar, yatak odalarına ofislere gizli kameralar, böcekler koyanlar, kazdığınız tuzaklara kendiniz düşün, rezil ü rüsvay olun.

Efsanevî kara servetlerin sahipleri, kara kara kurtlar yesin sizleri.

Dindar Müslüman geçinip içkili, fışkılı, fuhuşlu bol yıldızlı otellerde keyf çatan sürtükler, tepe taklak olun emi.

Allaha ve Resulüne savaş açmış ribacılar, yanmaya hazır olur.

Namuslu kadınlara iftira edenler, kamçılar insin tepenize.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.779 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.383 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.816 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 722 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar