Bir cemaati devlet düşmanı haline getirdiler

KCK davasının ilk dönemlerinde, Paralel arkadaşlardaki Kürt düşmanlığı o raddeye varmıştı ki neredeyse elindeki torba içinde kükürt taşıyanlar bile davaya dâhil edilecekti.Hocaefendi Hazretlerinin...

KCK davasının ilk dönemlerinde, Paralel arkadaşlardaki Kürt düşmanlığı o raddeye varmıştı ki neredeyse elindeki torba içinde kükürt taşıyanlar bile davaya dâhil edilecekti.
Hocaefendi Hazretlerinin, Said-i Nursî ile görüşmeme sebebi olarak, “Bir dönem Said-i Kürdî ismini kullanmasını” gerekçe gösterdiği ileri sürülüyordu.
Daha sonra gelinen noktaya bakın.
Paralel gazete ve televizyonlar PKK bülteni oldu, seçimde birçok bölgede “ablalar ve abiler” HDP için çırpındı.
Bugün ise Savcı Zekeriya Öz, twit atıyor:
“Gezi olaylarına PKK nedense hiç katılmadı ve müdahil olmadı. Bu konu PKK tarafından pişmanlık olarak dile getirildi.”
Dedikten sonra hızını alamamış şunu da yazmış:
“Gezi olaylarına PKK müdahil olsaydı şu an hükümet edenlerin bu makamda oturma imkanları olmayacaktı. PKK kimden emir aldıysa katılmadı!”
Savcı hazretleri ülkeyi kan gölüne çevirenin kim olduğunu da tespit etmiş.

“Seçim uğruna hergün şehit haberleri görüp oy oranı arttırma derdindeki vicdansızlar. Ülkeyi hırs ve iktidarınız için kan gölüne çevirdiniz.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Var mı İstanbul’un canına okuyacağız diyen? 26 Mart 2024 | 157 Okunma Çok eğleniyormuş 22 Mart 2024 | 268 Okunma Kandırıkçı başkan için şarkı: Hatırla sevgili 19 Mart 2024 | 355 Okunma İkisinden biri kesin kazanacak 15 Mart 2024 | 148 Okunma Metroyu çalarken kılıfını hazırlamamış 12 Mart 2024 | 413 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar