ABD Rusya’ya, Avrupa da Türkiye’ye düşman gibi bakıyor

Medeniyet diye bildiğimiz "Tek dişi kalmış canavar"ın en büyük özelliği, kendine düşman icat etmeden yaşayamamasıdır. Bu eski çağlarda da böyleydi, günümüzde de böyledir.Amerikan...

Medeniyet diye bildiğimiz "Tek dişi kalmış canavar"ın en büyük özelliği, kendine düşman icat etmeden yaşayamamasıdır. Bu eski çağlarda da böyleydi, günümüzde de böyledir.
Amerikan başkanı Reagan'la İngiliz başbakanı Thatcher dâhiyane bir planla Sovyetler Birliği'ni bir uzay savaşı ihtimaline yönlendirdiler.
Sonunda Sovyet komünizmi iflas ederek çöktü ve "Hür Dünya"nın en büyük düşmanı olan Sovyetler Birliği, Demirperde'siyle birlikte yok oldu.

Yeni düşman Rusya
Ama medeniyet düşmansız kalmaya gelemez... Şimdi başta ABD olmak üzere söz konusu medeniyetin üyeleri, Rusya'yı düşman ilan ediyorlar. Sanki Rusya Federasyonu Sovyetler Birliği'ymiş ve Vladimir Putin de Josef Stalin'miş gibi bir hava var özellikle Washington'da... İş o safhada ki, ABD başkanlık seçimlerini Trump'a sanki Putin kazandırmış gibi yayınlar bile yapılıyor.

Onlar da Türkiye takıntılı
Amerikan uydularının oluşturduğu Batı Avrupa medeniyetinin üyeleri ise, başta Almanya ve Hollanda olmak üzere Türkiye'yi düşman olarak konumlandırmaya çalışıyorlar. Sanki kapıları açmışlar da Türkiye girmemiş gibi, şimdi Avrupa Birliği'ne tam üyeliğimizin tehlikeye girdiğini falan söylüyorlar. Türkiye'de kim darbe girişimine karışmışsa ona hemen sığınma hakkı veriyorlar. FETÖ'cülere, PKK'ya kucak açıyorlar.
16 Nisan'daki referandumumuza dönük olarak da "Hayır" cephesine her şekilde destek veriyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 553 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.881 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar