Biz başardık, onlar başaramayacak...   

Tam bir yıl oldu… Bir milletin başına gelebilecek en korkunç olayı 15/16 Temmuz gece ve sabahı yaşadık. Allah bir daha göstermesin. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimizin de süratle...

Tam bir yıl oldu… 

Bir milletin başına gelebilecek en korkunç olayı 15/16 Temmuz gece ve sabahı yaşadık. Allah bir daha göstermesin. 

Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimizin de süratle sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum. 

Darbenin püskürtülmesinden sonra yaklaşık bir ay devam eden demokrasi mitingleri hem yeni bir kalkışmaya ve dünyaya karşı uyarı oldu, hem de milletimizin yaşadığı ağır travma karşısında depresyona girmesini önledi. 

Şahsım adına, İstanbul ve Ankara’da iştirak ettiğim gösterilerde, o birliktelik ruhunu teneffüs etmek öfke ve üzüntüyle kasılan yüreğimi ferahlattı. Tek yürek olunduğunda aşamayacağımız hiçbir engel, korkutamayacağımız hiçbir korku olmadığını bir kez daha gördük. Motivasyonumuz, özgüvenimiz arttı, şifa bulduk. 

Hangi kökenden, ırktan, mezhepten, inançtan ve meşrepten olursak olalım, insan ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma ortak paydasında kendimizi güçlü hissettik. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar