Hayır cephesinin yalanlarını tanıyalım…

7 Haziran’da da işbölümü yaparak kampanya yürütmüşlerdi. Güneydoğu ve Avrupa’da PKK insanları tehdit etmiş, Batı’da ise Demirtaş’a saz çaldırarak sözde barış...

7 Haziran’da da işbölümü yaparak kampanya yürütmüşlerdi. Güneydoğu ve Avrupa’da PKK insanları tehdit etmiş, Batı’da ise Demirtaş’a saz çaldırarak sözde barış pazarlanmış, CHP el altından HDP’yi desteklemiş, FETÖ de hangi bölgede hangi parti AK Parti’ye en yakın rakipse ona çalışmıştı.

Şimdi de “hayır” kampanyasında hepsi birleşmiş durumdalar.

Avrupa’da “Evet”çileri çalıştırmıyorlar. Tehdit, zorbalık, yalan her şey mubah. PKK bir yandan, FETÖ öte yandan, Avrupa devletlerinden tam destek alarak buradaki soydaşlarımızı korkutmaya çalışıyorlar.

Ülke içinde de HDP’yi geri çekmiş durumdalar. CHP’ye parti kimliği ile propaganda yaptırmıyorlar. Kılıçdaroğlu’na da miting yaptırmıyorlar. Küçük salonlarda konuşturuluyor ki, tahribatı az olsun. Genel müdürün tekliften haberi bile olmadığı ortaya çıkınca muazzam bir moral bozukluğu oldu “hayır” cephesinde.

Tel tel dökülüyor, yalanla ayakta durmaya çalışıyorlar…

Bütün kampanyalarını jenerik sloganlar üzerine kurmuşlar. Hepsi de teklifle alakasız, vatandaşların aklını hor gören bir korkutma stratejisine dayanıyor.

Ortalıkta bildirileri dolaşıyor. Hepsi yalanla bezeli.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 259 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 278 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 491 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.992 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar